Verbinding door Cuypers deuren

Verbinding door Cuypers deuren

In deze prachtige woning in Vught hebben we stalen deuren met de asymmetrische viervlak verdeling Cuypers geplaatst. Deze deuren scheiden de stijlvolle woonkamer van de keuken. Toch blijven de ruimtes met elkaar verbonden, omdat de verticale vlakverdeling inspeelt op de bestaande lijnen van de woning. Dit project verscheen in The Art of Living (foto’s door Peter Baas).

Specificaties


  • Vlakverdeling: Cuypers – 4 vlaks asymmetrisch
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: maatwerk
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Cuypers

Profiel en maatwerk grepen


Voor deze deuren gebruikten we DRM-P10 profielen. Dit is de smalste variant die we hebben. De deuren hebben een gitzwarte fijnstructuur poedercoating. Voor deze deur hebben we maatwerk grepen ontwikkeld met een T-profiel.

Viervlaks deuren


Wij bieden twee verschillende viervlaks deuren: de Dudok en Cuypers. De Dudok deuren bestaan uit vier evenredige vlakken. De Cuypers variant is asymetrisch en sluit daardoor naadloos aan bij de Cuypers bouwstijl die voor expressief en fantastische vormen staat.

Offerte aanvragen Bekijk model Cuypers

Art of Living

The Art of Living is een vaktijdschrift dat zich richt op de nieuwste trends op het gebied van interieur, architectuur, tuinen en luxe lifestyle. We zijn er trots op dat onze deuren meerdere malen per jaar te bewonderen zijn in dit tijdschrift.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp