Stalen taatsdeuren in Ederveen

Stalen taatsdeuren in Ederveen


De bewoners van deze woning in Ederveen wilden graag een landelijke en warme uitstraling. Hierbij zijn natuurlijke materialen als hout, steen en riet gecombineerd met onze prachtige stalen binnendeuren. In deze woning bieden onze op maat gemaakte stalen deuren toegang tot de gang met een toilet en een bijkeuken. Twee andere stalen taatsdeuren zorgen voor de verbinding met het woongedeelte. Hierdoor wordt het daglicht in de woning verdeeld en profiteert iedere ruimte van een open en sfeervol karakter. De bewoners hebben gekozen voor een 4-vlaks asymmetrische vlakverdeling Cyprus.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Cuypers (4-vlaks asymmetrisch)
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Cuypers

FritsJurgens taatsmechanisme

Door gebruik te maken van een zwart rozet van de taatsdeur, valt het taatsmechanisme nóg minder op. De reden waarom wij enkel met het taatsmechanisme van FritsJurgens werken is de kwaliteit. Niet alleen het draaimechanisme werkt perfect, maar ook de afwerking is subliem. Het FritsJurgens taatsmechanisme is namelijk zó ontworpen zodat u eigenlijk niets van het taatsmechanisme ziet. Daarnaast zit het draaimechanisme in de deur, waardoor er geen grote gaten in de vloer nodig zijn. Hierdoor blijven de stalen deuren dé eyecatcher.

Dubbele deuren en enkele deur


Er is in de woning gekozen voor veel maatwerk details, zoals de maatwerk houten balken, geïntegreerde verlichting in de muur en de fraaie stalen items. In de woning is een sfeervolle living gecreëerd, welke in open verbinding staat met de woonkeuken met desgewenst ook kan worden afgesloten door de op maat gemaakte taatsdeuren van glas en staal. De dubbele deuren zijn voorzien van de DRM-G3 hoekgreep. Ook hebben wij een enkele stalen deur met vast zijpaneel geplaatst bij de entree. Deze deur is voorzien van de DRM-G2 duwstang. Bijzonder is het contrast van de strakke stalen deuren met de natuurlijke stenen vloer.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Bij De Rooy kunt u zelf uw stalen deuren samenstellen. Geen standaard deuren, maar maatwerk, precies zoals u de deuren wilt. U heeft de keuze uit het type deur, de draaimechanismen, vlakverdelingen, profielen, kleur én deurbeslag. Creativiteit kent geen grenzen! Via onze stalen deuren tool stelt u zelf uw stalen deur samen.