Unieke loft met stalen taatsdeuren in Nijmegen

Unieke loft met stalen taatsdeuren in Nijmegen

Midden in de binnenstad van Nijmegen ligt een hoogwaardig luxe appartementencomplex dat eerder nog een bedrijfsgebouw was. Anette Bensdorp van Delight of Living hielp hier enkele jaren geleden met het ontwerp van verschillende appartementen binnen dit complex, waaronder haar eigen loft. De loft ontwierp zij geheel naar haar persoonlijke stijl en wensen. Bij binnenkomst in de loft word je meteen verrast door onze iconische stalen taatsdeuren, het vele licht en de grote raampartijen.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Cuypers
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Coating: Poedercoating RAL 9005
  • Glas: Gelaagd 33/1 helder
  • Handgreep: DRM-G3 (Hoekgreep)
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Cuypers

Dynamisch ontwerp

De architectuur uit de jaren ’70 vormde een inspiratiebron voor het ontwerp en de inrichting van deze woning in Nijmegen. Wat meteen opvalt is de dynamische indeling van de loft en het gebruik van lijnen in het ontwerp. Onze stalen deuren dragen hier zeker aan bij. Het lijnenspel van de Cuypers stalen deuren maakt de cleane en minimalistische woning warm en sfeervol. Onze stalen taatsdeuren complementeren de lichte houten visgraat vloer en de zwarte keuken, die gepositioneerd is op een plateau.

Stalen taatsdeuren op maat


De luxe stalen taatsdeuren zijn voorzien van veel glas, wat zorgt voor een open uitstraling. De taatsdeuren zijn voorzien van een gitzwarte poedercoating en onze hoekgreep (DRM-G3). De stalen deuren zijn een echte eyecatcher en tegelijkertijd multifunctioneel door het vele licht dat binnenvalt in de loft. Zo zijn de stalen deuren een echt onderdeel van het interieur.

Dit project is gefotografeerd door Jaro van Meerten en verscheen in het hardcoverboek van The Art of Living.

Stuur ons een whatsapp