Stijlvolle stalen deuren in Amstelveens appartement

Stijlvolle stalen deuren in Amstelveens appartement

Onlangs plaatsten wij twee stalen deuren in een modern en ruim appartement in Amstelveen. Uniek aan dit project is het vaste glazen paneel boven de deuren, waardoor in verschillende ruimtes geprofiteerd wordt van het vele daglicht dat de woning binnenvalt. Het appartement oogt ruimer door het gebruik van de stalen deuren.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Cuypers
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: Hoekgreep (DRM-G3)
  • Kleur: RAL 9005
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Cuypers

Licht en ruimte


De stalen taatsdeuren zorgen voor verbinding tussen de ruimtes en optimaal gebruik van natuurlijk licht. In deze woning vormt het lijnenspel van de Cuypers vlakverdeling een stijlvolle toevoeging aan het moderne interieur. De combinatie van de stalen taatsdeuren met het vaste glazen paneel boven de deuren versterkt het ruimtelijke gevoel en maakt dit geheel tot een echte eyecatcher.

Stalen taatsdeuren


Stalen deuren van De Rooy zijn voorzien van het FritsJurgens taatsmechanisme. Dit mechanisme staat voor hoogwaardige kwaliteit en tijdloos design. De deuren zijn in één vloeiende beweging moeiteloos te openen. Een ander groot voordeel van dit mechanisme is dat deze te monteren is zonder bouwkundige aanpassingen aan uw woning of kantoor.

Stuur ons een whatsapp