Creativiteit en vakmanschap met stalen Cuypers taatsdeuren

Creativiteit en vakmanschap met stalen Cuypers taatsdeuren

In het hart van deze woning staan meerdere stalen deuren van De Rooy Steel Doors. Er is gekozen voor de Cuypers deur, vernoemd naar architect Pierre Cuypers, wiens aandacht voor detail en expressieve vormgeving een inspiratiebron vormden voor onze asymmetrische 4-vlaksverdeling.

De geplaatste stalen deuren zijn een visueel aantrekkelijk én functionele doorgang tussen de verschillende ruimtes. Van de royale woonkeuken tot de sfeervolle woonkamer, elke ruimte krijgt een extra dimensie door de stalen deuren.

Specificaties


  • Model: Cuypers
  • Mechanisme: Taats
  • Handgreep: Hoekgreep (DRM-G3)
  • Coating: RAL 9005
  • Glas: Gelaagd veiligheidsglas 33/1
Neem contact op Bekijk model Cuypers

Meerdere stalen taatsdeuren


We plaatsten in deze schitterende woning meerdere stalen taatsdeuren. Zo vormen de stalen deuren naast de maatwerkwandkast een prachtig samenspel van texturen, lijnen en materialen. In de woonkeuken zorgen taatsdeuren voor een vloeiende overgang naar de royale woonkamer. De luxe sfeer wordt versterkt door de keuze voor donkere kasten en het gebruik van het Italiaanse Fior di Bosco-marmer voor de werkbladen.

Dit project is gerealiseerd door bouwbedrijf Hulshof | De Kloet en binnenhuisarchitect Diana van den Boomen. De foto’s zijn van Jurrit van der Waal (The Art of Living Magazine).

Stalen taatsdeuren in wijnkelder


De verborgen parel van de woning is de stalen pui met een taatsdeur naar de wijnkelder. Deze geliefde ruimte, ontworpen als een walk-in-closet voor wijn- en champagneflessen, wordt extra benadrukt door de prachtige stalen deur, die een uitnodigende entree biedt. Het FritsJurgens taatsmechanisme, bekend om de ongeëvenaarde functionaliteit, is naadloos geïntegreerd in alle deuren.

Stuur ons een whatsapp