Prachtige stalen deuren in landelijk herenhuis

Prachtige stalen deuren in landelijk herenhuis

Midden op de prachtige Utrechtse Heuvelrug vindt u deze spraakmakende villa. In dit moderne herenhuis is een bijzondere gevelstructuur gecombineerd met moderne architectuur. Het resultaat is een rustieke, harmonieuze villa. Uiteraard konden onze stalen deuren hier niet ontbreken! In onder meer in de hal, keuken, kantoor en woonkamer hebben wij diverse stalen deuren geplaatst. Kijkt u mee naar het resultaat?

Specificaties


  • Vlakverdeling: Cuypers
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens) en scharnier
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Cuypers

Een entree om niet snel te vergeten!

Direct bij de entree van deze moderne villa treft u een stel dubbele stalen deuren aan. De bewoners hebben gekozen voor de klassieke Cuypers (4-vlaks asymmetrisch) vlakverdeling. Een vlakverdeling die zich kenmerkt door zijn expressieve vormen. Deze vlakverdeling sluit perfect aan bij het unieke karakter van deze villa.

Stalen deuren creëren een indrukwekkend lijnenspel


In deze woning plaatsten we zowel stalen taatsdeuren als stalen scharnierdeuren. Door de combinatie van het kunstlicht met het natuurlijke licht wordt het open en sfeervolle karakter van de woning versterkt. Ook profiteren de zichtlijnen van de villa hiervan en komen deze nog beter naar voren.

Architect van deze woning is Marco van Veldhuizen. HaBé was verantwoordelijk voor de realisatie.

Meer inspiratie? Bekijk onze projecten. Bekijk model Cuypers

Stel zelf uw stalen deuren samen

Geïnspireerd geraakt door onze stalen deuren in deze moderne villa? Stel zelf uw stalen deuren samen via onze tool of maak een afspraak bij ons in de showroom.

Stuur ons een whatsapp