Warm interieur met Sullivan stalen deuren

Warm interieur met Sullivan stalen deuren

Dit prachtige, luxe appartement met warme sfeer in Noordwijk kreeg een volledige metamorfose van interieurarchitecte Kim Roestenburg. Door de toepassing van onze stijlvolle Sullivan deuren, samen met diepe kleuren en luxueuze texturen, is een uitnodigende en warme leefomgeving gecreëerd.

Specificaties


  • Model: Mendelsohn, Sullivan
  • Mechanisme: Taats
  • Handgreep: DRM-G3
  • Coating: Design Colour Coating Quartz no. 2
  • Profielen: DRM-P10
  • Glas: Helder
Stel uw eigen deur samen Bekijk model Sullivan

Een warm welkom met Sullivan deuren

In de royale woonkeuken genieten de bewoners van een prachtig uitzicht via grote raampartijen op het Noordwijkse landschap. Het kleurenpallet is tijdloos en gebaseerd op natuurlijke, rustige tinten. De donkere kasten van het kookeiland vormen een prachtig contrast met het lichte blad dat naadloos overloopt in een tweepersoons eettafel. Een leefkeuken als deze verdient dan ook zeker een bijpassend entree. Onze dubbele stalen Sullivan deuren met hun interessante lijnenspel zorgen voor een uitnodigende entree en verrijken de ruimte als uniek stijlelement.

Quartz no. 2 design colour coating

Naast de dubbele Sullivan deuren, versterkt een vast Mendelsohn stalen paneel de scheiding tussen de hal en de woonkeuken, zonder dat het afbreuk doet aan de openheid. Zowel het vaste paneel als de deuren zijn voorzien van onze Design Colour Coating Quartz no. 2. Deze Design Colour Coating straalt een tijdloze elegantie uit. Een perfecte keuze voor een woning als deze.

Stuur ons een whatsapp