Stalen deuren in moderne villa Bilthoven

Stalen deuren in moderne villa Bilthoven

In deze moderne woning in het groene Bilthoven hebben we meerdere stalen deuren geplaatst. Zo hebben de bewoners onder meer gekozen voor ons gloednieuwe model Sullivan, maar ook voor het verfijnde model Mendelsohn. De keuze voor deze twee verschillende modellen is tekenend voor het karakter en de verscheidenheid in de woning. Door gebruik te maken van de deuren worden er diverse leefruimtes gecreëerd met elk hun eigen unieke stijl.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Sullivan & Mendelsohn
  • Mechanisme: Taats en schuif
  • Coating: Ral 9004 fijnstructuur en Anodic bronze
  • Glas: Grijs 8mm/gelaagd veiligheidsglas 33/1
  • Handgreep: Hoekgreep (DRM-G3)
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Sullivan

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van stalen deuren

Direct bij de entree worden gasten van deze schitterende villa warm welkom geheten door twee dubbele stalen deuren met zijpanelen. Ook in onder meer de living, bijkamer, doorgang naar de sauna en slaapkamer zijn onze deuren te vinden. Daarnaast hebben we een glazen doorkijk paneel geplaatst, waardoor de bewoners vanaf hun eerste verdieping heerlijk de tuin in kunnen kijken.

Combinatie van modellen


Door gebruik te maken van model Mendelsohn in combinatie met Sullivan, ontstaat er een prachtige eenheid in de woning. De ruimtes lopen hierdoor naadloos in elkaar over, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat de bewoners waar gewenst ook van de nodige privacy zijn voorzien. Zo zorgen de deuren niet alleen voor het nodige esthetische aanzien, maar dragen ze ook functioneel hun steentje bij.

Model Sullivan: ‘form follows function’

Sinds 2023 maakt model Sullivan deel uit van onze prachtige collectie stalen deuren. Dit model is geïnspireerd door de Amerikaanse architect Louis Henry Sullivan, die bekend stond om zijn filosofie waarbij leefruimtes optimaal benut worden. Dit model heeft dan ook meerdere functies. Enerzijds is de deur goed te gebruiken als afscheiding, waar deze woning een prachtig voorbeeld van is. Anderzijds zorgen de deuren ook voor een wow-effect en zetten ze de toon voor de rest van het interieur. De coating die de bewoners gekozen hebben past uitstekend in het interieur en zorgt voor een mooi contrast met de zwarte kasten en de witte muren.

Stuur ons een whatsapp