Gebogen stalen taatsdeuren voor wijnkast

Gebogen stalen taatsdeuren voor wijnkast

De Inspiration Studio van Max View is een paradijs voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste interieurtrends. In deze inspirerende omgeving hebben we meerdere stalen deuren geplaatst, waaronder een opvallende deur: een strakke Rohe stalen deur, geflankeerd door twee gebogen stalen panelen. Deze unieke combinatie vormt een adembenemende entree naar de wijnkast en fungeert als een eyecatcher die de ruimte tot leven brengt.

Specificaties


  • Model: Rohe
  • Mechanisme: Taats
  • Handgreep: DRM-G3
  • Coating: RAL 9005 fijnstructuur
  • Profielen: DRM-P20
  • Glas: 6 mm brons
Stel uw eigen deur samen Bekijk model Rohe

Strakke lijnen en ronde vormen

De Rohe stalen deur is een ode aan minimalistische schoonheid. De strakke DRM-G3 hoekgreep, gecombineerd met de diepe, gitzwarte poedercoating, versterkt het moderne karakter. Aan weerszijden van deze stijlvolle deur zijn twee gebogen stalen panelen geplaatst. Het creëert een uniek en opvallend design. De vloeiende, organische vormen contrasteren op een verrassende manier met de strakke lijnen van de deur.

Diepte en elegantie in elk detail

De keuze voor de gitzwarte poedercoating op de stalen deuren en panelen is een perfecte match met de sfeervolle bar met diepe marmeren kleuren. Deze combinatie van warme accenten en rijke, donkere tinten creëert een gevoel van diepte en luxe dat de zintuigen prikkelt. Het schitterende design is een ware blikvanger in de Inspiration Studio en laat zien hoe stalen elementen een woning kunnen verrijken.

Stuur ons een whatsapp