Stalen deuren in inspirerende woning Zandvoort

Stalen deuren in inspirerende woning Zandvoort

In een inspirerende woning in Zandvoort hebben we een set dubbele stalen deuren geplaatst. De woning staat in het teken van lekker leven en geeft het vakantiegevoel. Het resultaat is een loftachtige woning met een Ibizasfeer. De deuren in deze woning zijn niet zomaar uitgekozen. Sterker nog, inmiddels werken we alweer bijna zeven jaar samen met interieurarchitect Osiris Hertman, die deze woning ontworpen heeft. Deze succesvolle samenwerking resulteert dan ook al jaren in prachtige projecten en interieurelementen, zoals ook hier in Zandvoort. Kijkt u mee?

‘Deuren worden vaak onderschat door mensen. Maar je kijkt er iedere dag tegenaan, net zoals je tegen je meubels aankijkt. Deuren zijn een essentieel onderdeel van de inrichting.’ – Osiris Hertman

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rituals
  • Mechanisme: Taats
  • Coating: DRM-R1 Striped Bronze
  • Glas: Gelaagd veiligheidsglas 33/1
  • Handgreep: DRM-G4
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Rituals

Samenwerking met Osiris Hertman

In deze woning was Ibiza de grote inspiratiebron. Dit is goed terug te zien in de schitterende afwerking. Er zijn veel natuurlijke elementen aanwezig in het imponerende interieur. Onze elegante stalen deuren zijn een mooie tegenhanger. Door te kiezen voor een bronzen coating sluiten de stalen deuren naadloos aan in het interieur. Wederom een project dat de enorme veelzijdigheid van stalen deuren laat zien!

Stuur ons een whatsapp