Rituals en Meditation stalen deuren

Rituals en Meditation stalen deuren

Dit schitterende nieuwbouwappartement in het hart van Amsterdam, ontworpen door Osiris Hertman, is een toonbeeld van wooncomfort en design. Het interieur is een harmonieuze samensmelting van warme kleuren, ronde vormen en hexagonale patronen. In deze schitterende woning plaatsten we meerdere stalen deuren met uiteraard twee door Osiris ontworpen modellen: Rituals en Meditation. Onze deuren geven toegang tot de drie slaapkamers én de mooi vormgegeven kledingkasten.

Specificaties


  • Mechanisme: Scharnierdeuren, Taatsdeuren
  • Model: Rituals, Meditation
  • Coating: Royor DRM-R2 Brushed Brass, RAL 9005 Gitzwart
  • Glas: Helder, Gehard Brons Etsglas 6mm
  • Profielen: DRM-P10 Rank
  • Handgreep: Maatwerk

Harmonie van licht en luxe

De harmonie tussen licht en luxe komt tot uiting door de grote raampartijen die een zee van natuurlijk licht binnenlaten. Door de stalen deuren op strategische plekken te plaatsen, wordt dit lichte gevoel extra versterkt. Het Meditation-model creëert een serene overgang tussen de verschillende leefruimtes. Beide deuren zijn voorzien van een exclusieve messing Royor-coating, die het rijke kleurenpallet van het interieur versterkt.

Stalen deuren in de masterbedroom


De masterbedroom is de trots van het appartement. Deze kamer, waar luxe en comfort samenkomen, nodigt uit tot ontspanning. Het hoogtepunt is het vrijstaande bad, grenzend aan een op maat gemaakte wand waarin we een vast paneel plaatsten. De stalen Rituals deuren met helder glas bieden een inkijkje in de kledingkast. De handgreep van deze schitterende deur is maatwerk en is de perfecte combinatie tussen vormen en materialen.

Dit project verscheen in The Art of Living Magazine – Fotografie: Jurrit van der Waal

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp