Inspirerende maatwerk deuren in Kruiningen

Inspirerende maatwerk deuren in Kruiningen

In deze prachtige woning in Kruiningen hebben we meerdere stalen deuren geplaatst. De woning heeft kenmerken van een modern landhuis, maar is volgens de bewoners ‘gewoon’ een familiewoning. In het interieur is veel aandacht besteed aan het creëren van een huiselijke uitstraling die het beoefenen van hobby’s stimuleert. In de woning hebben we twee sets dubbele stalen deuren, waarvan één met zijpanelen, geplaatst. Ook heb we twee enkele stalen deuren met lederen bekleding geplaatst.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Maatwerk
  • Mechanisme: Taats
  • Coating: Anodic brown
  • Leer: Alphenberg
  • Glas: brons 6mm
  • Handgreep: DRM-G4 en DRM-G3
Stel uw stalen deuren samen

Een entree die hoge verwachtingen schept


Bij binnenkomst in deze indrukwekkende woning wordt u welkom geheten door een statige trap. Hier voorbij vormt zich de echte entree naar de leefruimte met twee tot het plafond reikende stalen maatwerk deuren. Uniek aan deze deuren is de prachtige, ronde vorm. De glasplaten volgen de lijnen van het staal, waardoor de glasplaten in de cirkel liggen.

Ruimtes creëren met stalen deuren


De stalen deuren vormen de doorgang naar het prachtige leefgedeelte en zetten direct de toon voor de rest van de woning. Ook in de living zijn twee stalen maatwerk deuren te vinden met zijpanelen. De deuren zijn een centraal element in het interieur en creëren een wow-effect. Ook is hier goed te zien hoe er twee ruimtes gecreëerd kunnen worden door gebruik van stalen deuren, terwijl tegelijkertijd de verbinding tussen de ruimtes bewaard blijft.

De eindeloze mogelijkheden van stalen deuren met leer

In de woning is veel gebruik gemaakt van de verwerking van leer, zoals op de bar, de haard én onze stalen deuren. De combinatie van het luxe afgewerkte leer van Alpenberg Leather in combinatie met het industriële staal, zorgt voor een kunstwerk in de woning. Als De Rooy Metaaldesign staan we voor creativiteit en vakmanschap en laten we ons ook graag uitdagen in prachtige designs! Deze woning is daar een schitterend voorbeeld van.

Fotografie: The Art of Living Magazine – Fotografie: German Bourgeat

Stuur ons een whatsapp