Stalen schuifdeuren met soft close in Haarlem

Stalen schuifdeuren met soft close in Haarlem

In deze karakteristieke woning in Haarlem hebben we een set stalen schuifdeuren geplaatst. Onze stalen deuren nemen een prachtige plek in als afscheiding tussen de rustige keuken/eetkamer en de vrolijke zitkamer. De zwartgrijze stalen deuren staan in mooi contrast met de felle kleuren in de zitkamer en passen perfect bij het donkere kookeiland in de keuken.

Het project is in stand gekomen in samenwerking met Strand NL. De foto’s zijn gemaakt door Hans van der Vliet.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Mechanisme:  Schuif
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G7
  • Kleur: RAL 7021
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Industriële stalen schuifdeuren

Achter de authentieke buitenkant van deze woning schuilt een modern, strak en gewaagd interieur. De woning is voornamelijk ingericht met strakke lijnen en rustige kleuren. De zitkamer is hierin de uitzondering, waarbij kleur en patronen de overhand hebben. De industriële stalen schuifdeuren passen perfect bij de leren meubels en zorgen voor een mooie overloop tussen de ruimtes.

Soft close stalen schuifdeuren


Voor alle deuren is er gekozen voor een Dudok vlakverdeling (4-vlaks). De twee binnenste deuren kunnen naar de zijkant geschoven worden. De schuifdeuren zijn soft close. Dit zorgt ervoor dat de deuren geremd worden, voordat ze in het midden tegen elkaar komen. Zo kunnen de deuren nooit hard tegen elkaar dichtvallen.

Kwartgrepen

De bewoners hebben bij de schuifdeuren gekozen voor de nieuwe DRM-G7 handgrepen. Dit zijn kwartgrepen, waarbij de handgreep verticaal is geplaatst aan de binnenkant. De handgrepen zijn subtiel verwerkt in de stalen deuren, waardoor de hardgrepen wel zichtbaar zijn maar niet alle aandacht trekken.

Zowel de handgrepen als de deuren zijn gespoten in een zwartgrijze kleur (RAL 7021) met een fijnstructuur poedercoating. Door de fijnstructuur krijgen de deuren een extra stoer en industrieel uiterlijk. Een mooi contrast met de felle kleuren in de kamer.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp