Stalen deuren in Amsterdam Oud-Zuid

Stalen deuren in Amsterdam Oud-Zuid

In het geliefde Amsterdam Oud-Zuid hebben wij stalen deuren geplaatst in een indrukwekkende woning met vijf etages van 120 jaar oud. Deze woning werd volledig gestript en gerenoveerd tot een modern en luxe woonhuis. We plaatsten hier meerdere stalen deuren en stalen puien, met afwisselend een Horta en Mendelsohn vlakverdeling. Het karakteristieke pand is volledig ingericht door Interior Studio van Maanen. De foto’s verschenen in de Art of Living en zijn gemaakt door Jurrit van der Waal.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Horta en Mendelsohn
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10 en DRM-P20
  • Handgreep: Hoekgreep (DRM-G3)
  • Kleur: RAL 9005
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Horta

Dubbele stalen deuren met Horta vlakverdeling

De prachtige sfeervolle keuken is multifunctioneel ingedeeld, met een stijlvolle bar, vlakbij het haardvuur. Ook hier is er gebruik gemaakt van een slim lichtplan waarbij het daglicht via de voor- en achterzijde van het pand de keuken binnenkomt. We plaatsten hier onze dubbele stalen taatsdeuren met Horta vlakverdeling. De twee stalen deuren creëren een entree die de bewoners en hun gasten een welkom toeroept.

Stalen deuren in het souterrain: zeeën van licht


Wie denkt aan een souterrain, denkt niet meteen aan een lichte ruimte. Toch is niets minder waar: in deze woning is er slim omgegaan met het binnenvallende daglicht, waardoor ook het souterrain een fijne plek is om te verblijven. De grote ramen en de stalen deuren geven het licht vrij spel en creëren een zee aan daglicht. Het souterrain is volledig omgebouwd tot wellness met sauna en een gym. We plaatsten hier een stalen pui met taatsdeur. Ook plaatsten we in het souterrain stalen deuren bij de wijnkelder.

Stalen deuren van De Rooy Metaaldesign

Heeft u ook interesse in onze stalen deuren? U bent van harte welkom in onze showroom in Veenendaal! Wij garanderen kwaliteit, wat begint in de showroom en pas eindigt op het moment dat u volledig tevreden bent. We werken samen met de allerbeste leveranciers. Zo zijn onze taatsdeuren voorzien van het FritsJurgens taatsmechanisme, een bedrijf dat gerekend mag worden tot de top van Nederland. Ook houden we de volledige montage en poedercoating in eigen hand, zodat we altijd het eindresultaat voor ogen houden.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp