Stalen deuren in penthouse met chique interieur

Stalen deuren in penthouse met chique interieur

Dit rustige en lichte penthouse biedt een relaxte en intieme sfeer. De lange zicht- en looplijnen worden geaccentueerd door een vergrijsde houten vloer in Hongaarse punt. In totaal hebben we twee dubbele stalen Horta deuren geplaatst, beide met het FritsJurgens systeem en gehard brons glas. De deuren passen perfect in het interieur dat is samengesteld met bijzondere aandacht voor kwaliteit en comfort.

Deurspecificaties


  • Model: Horta
  • Mechanisme: FritsJurgens
  • Handgreep: DRM-G3
  • Coating: Poedercoating RAL 9004 (Signaalzwart)
  • Glas: Gehard Brons 6mm
Stel uw deur samen Bekijk model Horta

Subtiel en elegant Horta stalen deur

In het penthouse zijn verschillende stalen deuren te vinden, allen uitgevoerd in model Horta en voorzien van het FritsJurgens taatsmechanisme. Uniek aan dit model is de subtiele elegantie die het toevoegt aan het interieur. De stalen deuren zijn niet alleen stijlvol, maar dragen ook bij aan het ruimtelijke gevoel in het penthouse. Ze accentueren de lange zicht- en looplijnen en zorgen voor een optimale lichtinval. De keuze voor de handgreep, DRM-G3, versterkt de subtiele elegantie van het gehele interieur.

Het project is ontworpen door Sander van Beuningen en verscheen in The Art of Living Magazine. De foto’s zijn gemaakt door Jurrit van der Waal.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp