Bronzen stalen deur in kleurrijke woning

Bronzen stalen deur in kleurrijke woning

In deze kleurrijke woning in Apeldoorn hebben we een bronzen Horta stalen deur geplaatst. De stalen deur is een prachtige aanvulling op de gele accentmuur en contrasteert mooi met de gekozen accessoires. De stalen deur sluit de hal van de woonkamer, terwijl de verbinding tussen de ruimtes blijft bestaan. Dit zorgt voor extra lichtinval en een gevoel van luxe.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Horta
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Bronskleurige poedercoating
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Horta

FritsJurgens taatsmechanisme

De bewoners van deze villa hebben gekozen voor een enkele stalen taatsdeur. We maken daarbij gebruik van het FritsJurgens taatsmechanisme. Dit mechanisme is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens duurzaam en onderhoudsvrij. Het mechanisme plaatsen we in de deur, zodat er geen bouwkundige aanpassingen of grote gaten in de vloer nodig zijn. Hierdoor blijft de esthetiek van de woning behouden. Daarnaast is uit testen gebleken dat de deuren meer dan een miljoen keer gebruikt kunnen worden, wat gelijk staat aan 136 jaar. Wilt u zelf de kwaliteit van het FritsJurgens taatsmechanisme ervaren? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van staal.

Horta vlakverdeling met hoekgreep


De deur is voorzien van een Horta vlakverdeling. Horta was een vooruitstrevende architect en vertegenwoordiger van de Art Nouveau. Zijn ontwerpen kenmerken zich door het vele licht en een gevoel van ruimte dat ongeëvenaard is. Om de vlakverdeling volledig tot zijn recht te laten komen, is de deur voorzien van een DRM-G3 hoekgreep. De deuren zijn tot slot voorzien van een bronskleurige poedercoating.

Bezoek onze showroom Bekijk model Horta
Stuur ons een whatsapp