Stalen deuren met brons en maatwerk vlakverdeling

Stalen deuren met bronslaag en maatwerk vlakverdeling

U kunt er niet omheen: de eyecatcher in deze sfeervolle woning zijn de twee stalen deuren met bronzen laag. Gedurfd, uitdagend en lef zijn de termen die deze deuren het beste omschrijven. En het eindresultaat is prachtig. De maatwerk vlakverdeling, de perfect weggewerkte lasnaden, het bronzen taatsmechanisme: alles klopt. We zijn trots op het eindresultaat en de introductie van ons nieuwe product: stalen deuren met een brons.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Horta
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: Maatwerk
  • Gepatineerde bronslaag
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Horta

Stalen deuren met bronslaag


Bij De Rooy Metaaldesign kennen we geen grenzen aan creativiteit. We dagen onszelf altijd uit om mooie, nieuwe producten te ontwikkelen. Zo ontwerpen, produceren en monteren we al meer dan 15 jaar stalen deuren én kwamen we twee jaar geleden met onze stalen deuren met leer. We zijn dan ook ontzettend trots op ons nieuwe product.

Gepatineerde bronzen deuren


Het unieke aan de stalen deuren met bronslaag is dat de bronslaag gepatineerd wordt. Dit maakt dat de deuren er eleganter, duurzamer én luxer uitzien dan een stalen deur met een bronzen poedercoating. Onze gepatineerde bronzen deuren hebben een levendige uitstraling en staan garant voor een uniek en elegant interieur.

Doordat wij de stalen deuren patineren, is deze nóg sterker en van betere kwaliteit dan wanneer een bronslaag wordt gepoedercoat. In onze prachtige werkplaats in Veenendaal maken onze vakspecialisten van uw stalen deur met bronslaag een echte eyecatcher.

Unieke stalen deuren met bronslaag

Bent u op zoek naar iets speciaals? Onze stalen deuren met een bronzen laag zijn een echte eyecatcher in iedere ruimte. Wilt u wel iets unieks, maar past brons niet in het interieur? Dan kunnen wij de stalen deuren ook afwerken in tin, messing of koper. Vraag gerust naar de mogelijkheden.