Elegante stalen deuren voorzien van bronslaag

Elegante stalen deuren voorzien van bronslaag

In deze stijlvolle woning in Breda zijn onze stalen deuren met bronslaag een prachtige toevoeging op de luxe kelder. De deuren versterken niet alleen de sprekende uitstraling van de ruimte, maar zijn ook nog eens functioneel. Zo worden de verschillende ruimtes van elkaar afgesloten, waardoor er een rustige nieuwe kamer ontstaat. Tegelijkertijd voelt het nog wel als een open ruimte door de glazen vlakken. Ook de strakke zichtlijnen zijn prominent aanwezig en versterken het ruimtelijke effect.

Project: Bouwmaatschappij Tizo

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G2
  • Gepatineerde bronslaag

Ervaar het unieke van gepatineerde bronzen deuren


Onze stalen deuren met brons zijn uniek in zijn soort. De bronslaag wordt gepatineerd op de stalen deuren. Dit maakt de deuren niet alleen vele malen duurzamer, maar ook nog eens extra elegant. De bronzen coating brengt een gevoel van lef en elegantie met zich mee. Onze gepatineerde stalen deuren zijn een garantie voor een zeldzaam en elegant stijlelement.

De ‘finishing touch’


Bent u ook naar iets op zoek om uw interieur van een ‘finishing touch’ te voorzien? Bronzen stalen deuren kunnen net dat missende element zijn. Uniek en bijzonder. Past brons niet in uw interieur? Wij kunnen onze stalen deuren naast brons ook afwerken in messing, tin en koper. Of kies voor klassiek zwarte stalen deuren. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp