Taatsdeuren met unieke handgrepen in Huizen

Taatsdeuren met unieke handgrepen in Huizen

In een woning in Huizen hebben we een aantal taatsdeuren geplaatst, die in meerdere opzichten uniek zijn. De taatsdeuren zijn voorzien van speciale handgrepen, die perfect passen bij het smalle profiel, waardoor de deuren een hele ranke uitstraling krijgen. Met vier vlakken van gelijk formaat scheiden de deuren de leefruimtes van de hal.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: maatwerk
  • Kleur: RAL 9011 – fijnstructuur
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

FritsJurgens Taatsmechanisme


Als taatsmechanisme is voor FritsJurgens gekozen. Het taatsdeurscharnier van FritsJurgens is uniek, omdat er geen extra voorzieningen in de vloer en het plafond nodig zijn. Het scharnier wordt volledig geïntegreerd in de boven- en onderkant van de deur. Hierdoor hoeft er buiten de deur enkel een kleine rozet op de vloer- en plafond gemonteerd te worden om de deur in af te hangen. Een vrijwel onzichtbaar systeem dat eenvoudig in zowel bestaande als nieuwe situaties toegepast kan worden.

RAL 9011 fijn-structuur poedercoating


Deze taatsdeuren zijn afgewerkt met een fijn-structuur, grafietzwarte poedercoating (RAL 9011). Door de fijn-structuur voelt het staal licht ruw aan, en krijgt de deur nog meer ‘karakter’.

Offerte aanvragen Bekijk model Dudok
Stuur ons een whatsapp