Stalen deuren met glas én leer: een perfecte combinatie

Stalen deuren met glas én leer: een perfecte combinatie

Stalen deuren met glas zijn prachtig. Ze laten veel licht door en geven een gevoel van ruimte. Maar soms zijn er ruimtes die u liever niet laat zien. Dat was het geval in deze sfeervolle woning in Katwijk. De bewoners wilden graag stalen deuren, maar de ruimtes in de hal en de badkamer moesten wel afgesloten worden. Daarom is ervoor gekozen om één stalen deur met glas te plaatsen tussen de keuken en de hal. De andere ruimtes zijn afgesloten door de stalen deuren te voorzien van leer. Door te kiezen voor dezelfde vlakverdeling en handgreep, is er rust en eenheid gecreëerd. Het resultaat is een perfecte combinatie van stalen deuren met glas én leer.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G4 (Osiris Hertman)
  • Kleur: RAL 9005
  • Leer: Tundra Grey
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Dudok

Stalen deuren met leer

De stalen deuren met leer zijn voorzien van vol-nerf leer van waterbuffels. Dit leer is ontzettend sterk en daarom uitstekend geschikt voor stalen deuren. De karakteristieke markeringen en kleurschakeringen zijn kenmerkend voor dit type leer. Dit geeft de deuren een sfeervolle en authentieke uitstraling. Perfect in iedere ruimte! Met een lederen deurbekleding krijgt iedere deur nét een extra stukje luxe en exclusiviteit.

Dudok vlakverdeling, Osiris Hertman-handgreep


De bewoners hebben ervoor gekozen om de deuren te voorzien van de unieke Osiris Hertman-handgreep. Osiris ontwierp deze handgrepen waarin vakmanschap de boventoon voert. De deuren hebben een Dudok-vlakverdeling en zijn afgewerkt met een gitzwarte fijnstructuur poedercoating. De stalen deuren met leer hebben een aardegrijze kleur leer.

Stuur ons een whatsapp