Stalen deuren in bijzonder bedrijfspand Wenen (Oostenrijk)

Stalen deuren in bijzonder bedrijfspand Wenen (Oostenrijk)

Onze stalen binnendeuren zijn ook internationaal verkrijgbaar. Zo zijn onze deuren nu ook in Oostenrijk te zien. Wij plaatsten afgelopen jaar een stel stalen deuren in dit prachtige bedrijfspand in het hart van Wenen. Het interieur van dit bedrijfspand is een mix van klassiek en modern, waarin onze stalen deuren een prominente plaats innemen. Iedereen die dit pand binnenkomt, treedt binnen via onze deuren. En daar zijn we enorm trots op! De foto’s zijn eigendom van Rooms GmbH – Interior Design.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Berlage – 5 vlaks
  • Draaimechanisme:  Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G4
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Berlage

Dubbele stalen deuren met zijpaneel

Het eerste wat de bezoekers van dit bedrijfspand zien, zijn onze dubbele stalen deuren met zijpaneel. De lijnen van de deuren staan in mooi contrast met de lijnen van de houten panelen die door de hele entree lopen. De ronde handgrepen (DRM-G4, Osiris Hertman) komen terug in de ronde vormen van de muren, de belijning op de vloer en de balie. De stalen deuren lopen door tot aan het plafond en hebben een Berlage vlakverdeling (5-vlaks). Er is gekozen voor ons smalle profiel (DRM-P10) en de deuren zijn afgewerkt met een gitzwarte (RAL 9005) poedercoating.

Stalen deuren, jarenlang betrouwbaar


Ook de enkele stalen deur heeft een 5-vlaksverdeling en is voorzien van de ronde Osiris Hertman handgrepen. Beide deuren zijn taatsdeuren, voorzien van het FritsJurgens taatssysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen om veelvuldig gebruikt te worden. Na uitvoerige testen is gebleken dat deze deuren meer dan een miljoen keer geopend kunnen worden zonder dat de kwaliteit minder wordt. Dit maakt onze stalen taatsdeuren jarenlang betrouwbaar.

Kom de stalen deuren ervaren in onze showroom

Bent u benieuwd naar onze betrouwbare stalen taatsdeuren? Of wilt u kennis maken met stalen schuifdeuren of stalen scharnierdeuren? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, waarin u onze stalen deuren kunt komen bewonderen. Plan eenvoudig een afspraak in via onze website.

Plan een afspraak in

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp