Bronzen stalen taatsdeuren in sfeervolle woning

Bronzen stalen taatsdeuren in sfeervolle woning

Alles in deze prachtige woning in Alkmaar ademt sfeer. Van de maatwerk vloer die doorloopt op de wanden en het plafond, tot aan het marmeren keukenblad: over elk detail is nagedacht. Alle elementen, waaronder onze stalen deuren, sluiten perfect op elkaar aan. In deze woning plaatsten we een gepatineerde bronzen dubbele schuifdeur met zijpanelen én een dubbele taatsdeur. Een project met een fantastisch eindresultaat!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Mallet
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens) en schuif
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G4 (Osiris Hertman)
  • Coating: Gepatineerde bronslaag
  • Glas: Bronskleurig glas
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Mallet

Bronzen dubbele taatsdeuren

De dubbele bronzen taatsdeuren mét brons glas geven bij binnenkomst direct een eerste indruk van de luxe sfeer en prachtige elementen in de smaakvolle woning. De stalen deuren hebben een gepatineerde bronzen laag en zijn uitgevoerd in onze Mallet vlakverdeling. Dit model stalen deuren leent zich uitstekend voor dubbele deuren, vanwege de symmetrische en esthetische indeling van de vlakken. Om de stalen taatsdeuren volledig te laten opgaan in het interieur, is ook het FritsJurgens rozet bronskleurig.

Dubbele stalen schuifdeuren


De dubbele stalen schuifdeuren separeren de zitkamer van de luxe maatwerkkeuken van Van Essen Keukens. Door de deuren langs elkaar heen te schuiven, ontstaat er een interessant lijnenspel. In de zitkamer kan comfortabel en volledig in stijl genoten worden van een heerlijk uitzicht op de Alkmaarse grachten.

Stuur ons een whatsapp