Bijzondere stalen taatsdeuren in ruime villa Breda

Bijzondere stalen taatsdeuren in ruime villa Breda

In deze prachtige nieuwe villa hebben wij meerdere stalen taatsdeuren geplaatst. De architect van deze moderne en landelijke woning wilde graag dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Stalen deuren dragen daar zeker aan bij en zorgen voor een optimale lichtinval. De foto’s van het project zijn gemaakt door Dré Wouters en verschenen in het Art of Living magazine.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deuren samen Bekijk model Rietveld

Stalen taatsdeuren in strak interieur


Deze woning laat wederom zien waarom stalen deuren een waardevolle toevoeging zijn aan een interieur. In dit strakke en moderne interieur zorgen de stalen taatsdeuren voor extra klasse en elegantie. De woning is ontworpen door architect Lenny van de Sande. Zij werd door de bewoners werd gevraagd een rustige en ruime villa te ontwerpen. Door het glaswerk in de deuren ontstaat er een unieke combinatie tussen daglicht en kunstlicht. Hierdoor is elke ruimte met elkaar verbonden.

Stalen deuren op maat


Heeft u ook verbouwplannen? Of bent u op zoek naar exclusieve stalen deuren op maat? Wij helpen u graag! De mogelijkheden van stalen deuren zijn onbeperkt. Kom gerust langs in onze showroom in Veenendaal, waarin u onze stalen deuren kunt bewonderen, of daag ons uit met een uniek idee.

Kom langs in onze showroom Bekijk model Rietveld

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp