Meerdere stalen deuren in riante woonboerderij

Meerdere stalen deuren in riante woonboerderij

In deze riante, volledig verbouwde woonboerderij hebben we meerdere stalen deuren geplaatst. Hoewel de woning is voorzien van een moderne twist, zijn de authentieke details behouden gebleven. Het interieur van de royale woning is volledig naar wens van de bewoners vormgegeven. Stalen deuren mochten daarbij niet ontbreken. Onze stalen deuren complementeren het rustige en warme interieur van de woning en zorgen ervoor dat de zichtlijnen behouden blijven.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Polak
  • Mechanisme: Taats- en scharnier
  • Coating: Poedercoating Gitzwart (RAL 9005)
  • Glas: Gelaagd veiligheidsglas 33/1
  • Handgreep: DRM-G2 Square
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Polak

Enkele én dubbele stalen taatsdeuren

We plaatsten meerdere stalen taatsdeuren in deze woning, waaronder een stalen pui met dubbele taatsdeuren, meerdere enkele stalen taatsdeuren en vaste panelen. Eén van de enkele stalen taatsdeuren is te vinden bij de lagergelegen fitnessruimte. Voor alle stalen deuren in deze woning is gekozen voor ons asymmetrische model Polak. Dit is één van de vele modellen die u bij ons in de showroom kunt bewonderen.

Dubbele stalen deuren in woonkeuken


Eén van de hoogtepunten van deze woning is de woonkeuken. De keuken met marmeren blad en gouden details is een lust voor het oog. Onze dubbele stalen deuren met vaste panelen bieden toegang tot de luxe keuken en zorgen ervoor dat het daglicht rechtstreeks binnenkomt.

Stalen scharnierdeur met rubberdichting

Ook plaatsten we een stalen scharnierdeur met rubberdichting bij het toilet. Deze scharnierdeur bekleedden we met vol-nerf buffelleer. Zo blijft de privacy gewaarborgd, terwijl tegelijkertijd het esthetische van de stalen deuren doorgetrokken wordt. Het leer van de deuren komt bovendien weer terug in de sfeervolle woonkamer, wat het plaatje compleet maakt.

Stuur ons een whatsapp