Stalen deuren in modern-landelijke villa

Stalen deuren in modern-landelijke villa

In de Gelderse Vallei staat een schitterende moderne villa met rieten dak, dat onderdeel is van een geheel nieuwe woonwijk. Deze modern-landelijk villa werd ontwikkeld door Van den Berg Architecten & Legemaat van Elst. Wij plaatsten in deze villa verschillende stalen deuren, die het luxe gevoel van de woning volledig versterken. De foto’s van dit project zijn gemaakt door Jaro van Meerten (Art of Living).

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G2
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf stalen deuren samen Bekijk model Dudok

Stalen deuren als verbindend element

De entree is een echte binnenkomer in deze villa. De stijlvolle hal heeft een intiem gevoel en is enorm verwelkomend. De prachtige houten vloer, de opvallende verlichting en onze stalen deuren zijn dan ook de perfecte combinatie. Vanuit de hal lopen de bewoners via onze stalen deuren de intieme living in. Tot slot hebben we ook stalen deuren geplaatst in de keuken. Dit creëert eenheid en maakt dat de gehele woning met elkaar wordt verbonden.

Stel zelf uw stalen deuren samen!


Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij de juiste keuze. U kunt ook inspiratie opdoen door andere projecten die we hebben gerealiseerd te bekijken. Of bezoek onze showroom.

Bezoek onze showroom! Bekijk model Dudok
Stuur ons een whatsapp