Eenheid door stalen taatsdeuren

Eenheid door stalen taatsdeuren

In deze woning in Ede hebben we in de woonkamer een prachtige stalen taatsdeur geplaatst. Ook hebben we de slaapkamer voorzien van een taatsdeur met een vast paneel. Door in meerdere ruimtes stalen deuren te plaatsen, wordt er een eenheid gecreëerd die rust uitstraalt.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G2
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Dudok

Stalen taatsdeur in woonkamer

Bij binnenkomst in de hal van deze woning nodigen de stalen taatsdeuren uit om plaats te nemen in de sfeervolle, rustige woonkamer. De stalen deuren, de zwarte keuken en de visgraatvloer zouden niet misstaan in een woontijdschrift. De bewoners hebben gekozen voor een enkele binnendeur van staal met een duwstang (DRM-G2) en de klassieke Dudok-vlakverdeling (4 vlaks).

Soft-close stalen taatsdeur


Uniek aan onze taatsdeuren is het FritsJurgens taatsmechanisme. Eén van de vele voordelen van dit mechanisme is de soft-close. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de stalen taatsdeuren in één beweging geluidloos én moeiteloos worden gesloten. De deuren worden daarmee rustig afgeremd en gesloten. In één vloeiende beweging.

Lees meer over FritsJurgens Bekijk model Dudok

Stalen taatsdeur met vast paneel

Een mooi onderdeel van de slaapkamer is de op maat gemaakte stalen deur die de ruimte van de badkamer onderscheidt. Deze stalen taatsdeur is voorzien van een vast zijpaneel met beide een Dudok-vlakverdeling. De natuurlijke en rustige tinten van de slaap- en badkamer in combinatie met het mooie lijnenspel van onze stalen taatsdeuren, zorgen voor een gebalanceerd en elegant interieur.

Bezoek onze showroom
Stuur ons een whatsapp