Stalen deuren in luxe en elegante rietgedekte villa

Stalen deuren in luxe en elegante rietgedekte villa


In het hart van deze charmante rietgedekte villa, die na twintig jaar toe was aan een renovatie, hebben we meerdere stalen deuren geplaatst met zowel helder glas als luxe Alphenberg leer. Deze villa is, mede door de stalen deuren, omgetoverd tot een modern en comfortabel landhuis met verrassende elementen.

Specificaties


  • Model: Dudok en Maatwerk
  • Mechanisme: Taats en schuif
  • Handgreep: DRM-G1  en DRM-G4
  • Coating: Signaalzwarte poedercoating (RAL 9004)
  • Leer: Alphenberg

Stalen deur, bekleed met leer


Bij binnenkomst via de voordeur wordt de aandacht direct getrokken door een grote, met leer beklede stalen taatsdeur, die toegang biedt tot een ruime, hoge hal. Er is hier gekozen voor het model Dudok, met de ronde Osiris Hertman-handgreep. De stalen taatsdeur steekt prachtig af tegen de witte, strakke muren en het kleurrijke kunstwerk aan de muur.

Maatwerk stalen deur


Naast de stalen deur met leer is er in deze elegante woning ook een prachtige enkele stalen deur te vinden. Er is hierbij gekozen voor een maatwerk deur met asymmetrische vlakken, die doet denken aan de Dudok-vlakverdeling. De plafondhoge deur draagt bij aan het ruimtelijke gevoel, terwijl het de hal afsluit van de overige ruimtes.

De woning is ontworpen door Marco Daverveld, van DAVERVELD ontwerpers. De foto’s zijn gemaakt door Jaro van Meerten (The Art of Living Magazine).

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp