Stalen deuren op landgoed Leeuwenburg in Driebergen

Stalen deuren op landgoed Leeuwenburg in Driebergen

In een woning, gelegen op het prachtige landgoed Leeuwenburg in Driebergen, hebben we dubbele stalen taats- en schuifdeuren geplaatst. Deze landelijke woning laat schitterend zien dat stalen deuren perfect te combineren zijn met pastel-achtige kleuren en natuurlijke elementen zoals de stenen wand in de woonkamer. Zowel bij de entree als bij de scheiding tussen de woonkamer en de keuken wordt u hartelijk welkom geheten door twee stalen deuren die tot het plafond reiken.

Specificaties


  • Model: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens) en schuif
  • Coating: Poedercoating RAL 9005 fijnstructuur
  • Glas: Gelaagd veiligheidsglas 33/1
  • Handgreep: Duwstang (DRM-G2)
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Dudok

Stalen deuren geven open zicht en versterken zichtlijnen

In dit imposante landhuis zijn strakke zichtlijnen aanwezig. Onze stalen deuren versterken daarin het natuurlijke licht en dragen bij aan het open karakter van de woning. Verder dragen de stalen deuren ook bij aan het ruimtelijk effect van het interieur vanwege hun transparantie. Mede hierdoor is er rust en ruimte ontstaan in de woning, waarbij er oog werd gehouden voor de bijzondere omgeving: het landgoed Leeuwenburg. Deze is dan ook goed te bewonderen vanuit de verschillende kamers van de woning. Hoewel de woning groots en ruim aanvoelt, is het tegelijkertijd huiselijk en sfeervol.

Bezoek onze showroom

Een veelzijdige en populaire vlakverdeling

De opdrachtgevers van deze voormalig dienstwoning kozen voor een Dudok vlakverdeling. Dit is een rustige en open vlakverdeling die zich kenmerkt door zijn rechthoekige vlakken. De Dudok vlakverdeling is een populaire vlakverdeling die u vindt in tal van woningen en bedrijven. Het is een enorm veelzijdige deur die ook zeker geschikt is voor landelijke woningen. De taatsdeuren in deze woning zijn voorzien van het hoogwaardige FritsJurgens taatsmechanisme. Dit mechanisme is vakkundig verwerkt en daardoor haast onzichtbaar. De deuren zijn uitgevoerd met een DRM-G2 duwstang. De coating van de stalen deuren is de gitzwarte kleur RAL 9005.

Dit project is gefotografeerd door Jaro van Meerten en werd gebouwd door HaBé.

Stuur ons een whatsapp