Model Polak

3 vlaks

Model Polak

Michel Polak was een architect die luxe erg hoog in het vaandel had staan. Hij bemeesterde vele architectonische stijlen en kon het art deco, klassieke architectuur en het modernisme vlekkeloos met elkaar combineren. Hij beheerste een grote materialenkennis en wist dit perfect toe te passen in zijn ontwerpen. Onze asymmetrische 3-vlaksverdeling past dan ook bij de stijl van Polak.

Eén van de grote namen tijdens het Interbellum

Verschillende prachtige art deco woningen in Brussel zijn gebouwd naar ontwerp van Michel Polak. Hier liet hij zien dat hij kon inspelen op de behoeftes van klanten en combineerde hij vele stijlen. In bijvoorbeeld de Villa Empain komen luxe, zeldzame en exotische materialen prachtig met elkaar samen. Ook is Polak bekend van het Résidence Palace: het eerste luxe appartementsgebouw in Brussel. Dit was toentertijd het grootse appartementencomplex tot dan toe in Europa.

Bekijk onze Polak stalen deur in de showroom

Wilt u meer zien van dit schitterende model? Kom hem dan bekijken in onze showroom in Veenendaal. Hier treft u niet alleen deze, maar ook tal van andere modellen. We helpen u graag met advies op maat!

Stuur ons een whatsapp