Stalen deuren in keuken van modern-landelijke villa

Prachtige stalen deuren in keuken van modern-landelijke villa

De keuken is bij uitstek dé plek om samen te komen en waardevolle gesprekken te voeren. Het is dan vaak ook het bruisende hart van het huis. In deze prachtige keuken in de regio Westand kwamen al die wensen samen: een prachtig keukeneiland, sfeervolle verlichting en schitterend meubilair. Uiteraard konden onze elegante stalen deuren niet ontbreken. Wij zijn erg trots op het schitterende resultaat!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005

Ruime vlakverdeling zorgt voor zichtbaar meer ruimte

Wat gelijk opvalt in deze keuken is het prachtige lichtval. Dit komt onder meer door het gebruik van onze stalen deuren. Stalen deuren zijn in iedere ruimte een échte eyecatcher. Ze zorgen voor een gevoel van ruimte en een open karakter. Tegelijkertijd biedt het u de mogelijkheid om ruimtes af te sluiten en zo nieuwe ruimtes te creëren. De stalen taatsdeur is voorzien van het FritsJurgens mechanisme en de DRM-G3 hoekgreep. De hangrepen sluiten perfect aan bij het moderne karakter van de frisse villa.

Stel zelf uw stalen deuren samen


Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom, wij helpen u graag bij de juiste keuze. U kunt ook inspiratie opdoen door andere projecten die we hebben gerealiseerd te bekijken.

De foto’s van dit project zijn gemaakt door Hans Gorter en verschenen in het magazine van The Art of Living.

Ontwerp zelf stalen deuren! Bekijk model Dudok

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp