Prachtige stalen deuren in Kempische vrijstaande villa

Prachtige stalen deuren in Kempische vrijstaande villa

In dit schitterende woonhuis in Ederveen hebben we een prachtige set stalen deuren geplaatst. Dit gebouw in de kempische bouwstijl trekt vanaf de straatkant direct de aandacht. De bouwstijl kenmerkt zich door rust en authenticiteit. Dit wordt doorgetrokken in het landelijke interieur waar u natuurlijke materialen als natuursteen en hout treft. Hier konden onze stalen deuren uiteraard niet ontbreken. Kijkt u mee?

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Coating: Poedercoating RAL 9011
  • Glas: Gelaagd veiligheidsglas 33/1
  • Handgreep: Duwstang (DRM-G2)
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Dudok

Creëer een echt wow-effect


Wanneer u de woning binnentreedt, wordt u warm verwelkomt door twee prachtige dubbele, stalen Dudok taatsdeuren. Hierbij steken onze deuren mooi af tegen de robuuste vloer en het houten plafond. Hierdoor wordt er een echt wow-effect gecreëerd en zetten de deuren het de toon voor de rest van het interieur. Waar de woning verder bestaat uit een prachtig kleurenpallet aan materialen, zijn het de stalen deuren die zorgen voor balans door hun elegante uitstraling.

Harmonie door stalen deuren


Eén van de voordelen van stalen deuren is het ranke karakter dat perfect aansluit bij het karakter van deze woning. Ook verzorgen de stalen Dudok deuren een naadloze overgang van de hal naar de keuken. Bijkomend effect is dat de deuren het natuurlijke licht versterken dat de woning binnenkomt. Hierdoor lijkt de hal optisch groter en geeft het de ruimte een open karakter. De stalen deuren in combinatie met de massieve eikenhout trap vormen een schitterende entree die gasten en bewoners vanaf moment één welkom doet voelen.

Dit project is gefotografeerd door Jaro van Meerten en werd gebouwd door HaBé.

Onze passie voor stalen deuren

Onze stalen deuren kenmerken zich door hun perfecte afwerking en hoogwaardige kwaliteit. Dat ziet u niet alleen terug in deze woning, maar ook iedere andere woning waar wij stalen deuren hebben geplaatst. En dat doen we al meer dan 125 jaar. Ontdek hier meer over onze werkwijze. Benieuwd naar onze stalen deuren? Kom langs in de showroom en bekijk ze zelf. U bent van harte welkom in Veenendaal, waar we u graag meer vertellen over onze passie voor staal.

Bezoek onze showroom

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp