Waarom een stalen deur van De Rooy Metaaldesign?

Er zijn veel verschillende aanbieders van stalen binnendeuren. We laten u daarom graag zien wat onze stalen deuren anders en daarmee bijzonder maken.

Geplaatst op 22 november 2018

Waarom een stalen deur van De Rooy Metaaldesign?

Er zijn veel verschillende aanbieders van stalen binnendeuren. We laten u daarom graag zien wat onze stalen deuren anders en daarmee bijzonder maken.

Perfecte afwerking van stalen binnendeuren

Onze stalen binnendeuren hebben een strakke, perfecte afwerking. Zo zijn er géén schroeven zichtbaar in het frame van onze stalen deur. Ook hebben de frames van onze deuren geen zichtbare lasnaden. Dat heeft twee grote voordelen: de deuren zien er mooier uit én de deuren zijn sterker. Wist u dat we zelfs een octrooi hebben gekregen voor de manier waarop we de stalen frames maken? Dit betekent dat alleen wij de stalen deuren op deze manier mogen maken!

Stalen deuren zonder lasnaden

Deuren gemaakt door vakmensen in Veenendaal

Onze vakmensen ontwerpen, produceren én monteren iedere stalen deur zelf. Het produceren van de stalen deuren doen wij vanuit onze werkplaats in Veenendaal in Nederland. Daar werken we dagelijks aan de mooiste producten voor onze klanten. Voor ons staat Nederlands vakmanschap centraal. Bekijk in de video hieronder onze werkwijze.

2-laags poedercoating

Uw stalen deur krijgt een 2-laags poedercoating. Hierdoor is de lak sterker en blijft de deur langer mooi. Poedercoaten draagt bij aan de bescherming en duurzaamheid van de deuren. De coating zorgt ervoor dat de deuren sterker en stoot- en slijtvaster zijn, hierdoor gaan ze jarenlang mee. Meer over de voordelen van poedercoaten leest u hier.

Hoogwaardige draaimechanismes

Wij gebruiken voor onze stalen deuren alleen hoogwaardige draaimechanismen met een optimaal gebruiksgemak en minimale onderdelen. Eén voorbeeld daarvan is het taatsmechanisme van FritsJurgens. Als officieel partner van FritsJurgens herkennen wij ons in hun doel: het ontwerpen en produceren van de perfecte taatsdeur. Dit systeem is ontworpen om lang van te genieten. Meer over het FritsJurgens taatssysteem weten? Lees dan verder.

Taatsmechanisme van FritsJurgens

Een familiebedrijf waar kwaliteit centraal staat

Onze passie voor werken met staal gaat terug naar 1893. Daar startte betovergrootvader Reijndert Dirk een smederij. Nu, zo’n 125 jaar later, is De Rooy Metaaldesign nog steeds een echt familiebedrijf. Vanaf het begin hebben wij kwaliteit als uitgangspunt om 100% tevreden klanten na te streven.

Meer weten?

Wilt u zelf ervaren waarom onze stalen deuren zo bijzonder zijn? Maak dan een afspraak in onze showroom. Hier laten we u graag onze stalen deuren met glas én leer zien. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de perfecte stalen deur.

Stuur ons een whatsapp