Octrooi voor stalen deuren
Geplaatst op 17 mei 2017

Octrooi voor stalen deuren

De Rooy Metaaldesign heeft een octrooi gekregen voor de manier waarop we de stalen frames voor onze deuren maken (zie hier ons octrooibewijs). Dit betekent dat alleen wij stalen deuren mogen maken volgens de manier waarop wij dat doen. Wat is er dan zo uniek aan onze manier van werken?

Sterkere en mooiere frames

De frames van onze deuren hebben geen lasnaden. Hierdoor zijn de frames een stuk sterker. En dat niet alleen, zo zien ze er ook mooier uit. Het octrooi bevestigt de kwaliteit en het vakmanschap waarnaar wij streven.

30 jaar kennis en ervaring met metaaldesign

We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om onze stalen deuren nog beter te maken. Daarbij putten we uit ruim 30 jaar kennis en ervaring met metaaldesign. Elk stalen frame maken we op maat klaar, zodat het precies past. Zo hebben we een beproefde werkwijze ontwikkeld. Daardoor bieden we de ideale combinatie tussen standaard productie en maatwerk.

Voorzien van merklabel

Om het unieke karakter van onze stalen deuren te kenmerken, voorzien we alle deuren van een merklabel. Daarmee kunnen onze klanten aantonen dat ze stalen deuren van De Rooy bezitten. Stalen deuren die we maken op een speciale manier. De techniek waarvoor wij het alleenrecht kregen met het octrooi. Dat zie je terug.

Stuur ons een whatsapp