Kleuropties voor stalen deuren?
Geplaatst op 9 augustus 2016

Kleuropties voor stalen deuren?

Iedereen maakt er dagelijks gebruik van. Ze zijn niet weg te denken uit het interieur, net als meubels, maar vaak worden ze onderschat bij de inrichting. Ze zijn een essentieel onderdeel van kantoor en woning. Waarom zouden ze niet mogen opvallen?

We hebben het uiteraard over deuren. En in dit artikel specifiek over de kleuren van deuren. Wat is er mogelijk? Stalen deuren in huisstijlkleuren, bijvoorbeeld? Of brons, groen of wit…? In dit artikel bespreken we graag de mogelijkheden.

Zwarte en witte stalen deuren

Tot nu toe kiest men bij onze stalen deuren vaak voor zwart- en wittinten. Vooral zwartgrijs (RAL 7021) of gitzwart (RAL 9005) vallen in de smaak. Toch zien we steeds vaker dat er wordt gekozen voor een andere kleur. Zo zijn onze witte stalen deuren de laatste tijd ook erg populair. In onze showroom in Veenendaal vindt u bijvoorbeeld deze witte stalen deuren:

Enkele witte stalen deuren

Wij kunnen onze stalen deuren in elke RAL-kleur poedercoaten. Het klassieke RAL-palet bestaat uit 210 kleuren. Er zijn echter ook leveranciers die met andere kleursystemen poedercoaten, zoals die van Sablè. Smaakvol schakerende kleurtinten met een subtiele textuur. Of nog iets heel anders: een transparante coating, waardoor het staal zichtbaar blijft. Kunt u nagaan wat de mogelijkheden zijn?

ral-kleurwaaier

Stalen deuren met bronslaag

Naast een poedercoating in een specifieke kleur, is het ook mogelijk om uw stalen deur te patineren met een bronslaag. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van koper? Of misschien zelfs goud… Ideeën genoeg waar wij u graag bij adviseren!

Profiel stalen deur met brons

Stalen deuren in huisstijlkleuren

Stelt u eens voor dat alle deuren van kantoor bij de kleuren van uw huisstijl passen. Dat zal een persoonlijke tint toevoegen aan de ruimtes, niet? Gewone deuren in nietszeggende kleuren zijn slechts functioneel. Deuren van glas met stalen frames daarentegen, zeker als we ze poedercoaten in een specifieke kleur, voegen iets toe aan het interieur. Dat zal bezoekers direct opvallen.

Of u nu gaat voor zwarte of witte stalen deuren of stalen deuren met een bronscoating: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar de kleuropties voor uw stalen deuren? Neem gauw contact met ons op, we helpen u graag verder.

Stalen deuren trends 2021 bijzondere kleuren brons

Stuur ons een whatsapp