Model Aalto

Architect Aalto staat bekend om zijn functionele design. Hij vond dat zijn ontwerpen een aanvulling moesten zijn op het dagelijks leven. De menselijke behoefte stond bij hem altijd centraal. Onze asymmetrische 3-vlaks deur draagt de naam Aalto, wat past bij zijn eigenzinnige karakter. 

Functionele vlakverdeling

Aalto’s unieke kijk op architectuur droeg bij aan de definitie van Fins design en zette het internationaal op de kaart. Kenmerkend aan zijn stijl is de harmonieuze relatie met de natuur gecombineerd met functionaliteit, schoonheid en oog voor detail. Bekende werken zijn de Finlandia Hal in Helsinki, een prachtig concertgebouw van wit marmer, en de technische universiteit in Helsinki. Typerend voor Aalto was de manier waarop ruimtes in elkaar overlopen, waarbij hij veel gebruik maakte van glaspartijen die in secties van drie werden ontworpen.

Toepassing van stalen deur Aalto

Onze stalen deur Aalto is op verschillende manieren in te zetten. Zo plaatsten we in een oud klooster in Bennebroek een stalen pui onder de trap met daarin stalen scharnierdeuren. Onze stalen scharnierdeuren zijn een eyecatcher in de living en eetkamer en passen perfect bij het interieur. Ook in strakke, moderne woningen is model Aalto een echte aanvulling. In deze villa in Veenendaal zorgen onze stalen taats- en schuifdeuren ervoor dat het daglicht verdeeld wordt over de gehele woning.

Bekijk onze Aalto stalen deur in de showroom

Wilt u graag meer weten over dit model? In onze showroom in Veenendaal bent u van harte welkom. Hier vindt u naast model Aalto ook onze andere modellen. Wij helpen u graag!

Stuur ons een whatsapp