Stalen deuren in monumentaal Sint Luciaklooster

Stalen deuren in monumentaal Sint Luciaklooster


In dit prachtige monumentale klooster in Bennebroek hebben wij stalen scharnierdeuren met zijpanelen geplaatst. Al sinds 1896 is het Sint Luciaklooster een opvallend pand in het centrum van Bennebroek. Het klooster is in de loop der jaren uitgebreid met een pastorie, kerk, school en een mooie kloostertuin. Inmiddels is het klooster gemoderniseerd en bestaat het uit zeven herenhuizen en elf appartementen. In één van deze herenhuizen ging architectenbureau Bureau Fraai aan de slag, met een prachtig eindresultaat. Onze stalen scharnierdeuren zijn een eyecatcher in de living en eetkamer en passen perfect bij het interieur. De foto’s van dit project zijn van Jaro van Meerten (The Art of Living).

Specificaties


  • Vlakverdeling: Aalto (3-vlaks asymmetrisch)
  • Mechanisme: Scharnier
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G5L
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Aalto

Authentiek en modern: de perfecte combinatie

In dit prachtige herenhuis zijn de authentieke details van het klooster nog goed zichtbaar. Onze stalen scharnierdeuren passen goed in het interieur, dat zich kenmerkt door een industriële stijl met warme, ruwe en stoere elementen. Door hedendaagse elementen te integreren in deze woning, ontstaat er een perfecte combinatie tussen authentiek en modern.

Stalen scharnierdeuren met vast paneel


De geplaatste stalen scharnierdeuren zijn vervaardigd uit onze ranke profielen (DRM-P10) en hebben een 2-laags gitzwarte fijnstructuur poedercoating (RAL 9005). Er is gekozen voor de asymmetrische 3-vlaks vlakverdeling (Aalto) in combinatie met de Piet Boon handgrepen (DRM-G5L).

Stel zelf uw stalen deuren samen

Heeft u ook een prachtig karakteristiek pand op het oog? Onze stalen deuren zijn een mooie aanvulling op uw interieur! Bij De Rooy stelt u zelf uw stalen deuren samen. Geen standaard deuren, maar maatwerk, precies naar uw wens. Via onze stalen deuren tool stelt u zelf uw deuren samen.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp