Gouden stalen deuren in onze showroom

Gouden stalen deuren in onze showroom

Deze prachtige gouden stalen deuren zijn voorzien van alle vertrouwde De Rooy kenmerken. De stalen deuren zijn perfect afgewerkt, zonder lasnaden en schroeven. De chique gouden kleur van de stalen deuren maakt ze bijzonder geschikt voor liefhebbers van een uniek interieur. Ook zijn de gouden stalen deuren erg praktisch. Zo kunt u door de deuren optimaal gebruik maken van het natuurlijke zonlicht, maar bieden de deuren tegelijkertijd de mogelijkheid om ruimtes van elkaar af te sluiten.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Mallet
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G4
  • Gepatineerde goudlaag
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Mallet

Waarom gouden stalen deuren?

Gouden stalen deuren zorgen voor een natuurlijke inval van het zonlicht in uw woning. Daarnaast zijn gouden stalen deuren een echte eyecatcher. Door het doorzichtige glas in de deuren wordt het open karakter van de woning versterkt en oogt de ruimte groter. Ook bieden de deuren privacy omdat ze ruimtes van elkaar kunnen scheiden. Met onze gouden stalen deuren bieden wij u het ranke en tijdloze design van vroeger, maar dan voorzien van de nieuwste materialen en technieken. Lees hier meer over onze werkwijze.

Gouden stalen deuren in onze showroom


In onze showroom in Veenendaal hebben we een echte eyecatcher geplaatst. Op onze bovenverdieping prijkt deze dubbele stalen deur met gouden laag. Voor deze deuren hebben we gekozen voor een nieuw model vlakverdeling: de Mallet. Deze vlakverdeling bevat de stijlvolle handgreep van Osiris Hertman. Komt u deze deuren binnenkort ook bewonderen in onze showroom? U bent van harte welkom!

Stalen gouden deuren door De Rooy Steel Doors


De gouden stalen deuren van De Rooy Steel Doors zijn gemaakt met passie voor kwaliteit en vakmanschap. Dit wordt onderschreven met het octrooi dat we hebben ontvangen voor de manier waarop wij onze stalen frames maken. Ook werken wij uitsluitend met hoogwaardige leveranciers en de beste architecten. Dit maakt gouden stalen deuren van De Rooy een must-have voor echte interieurliefhebbers. Ontdek nu meer dan 125 jaar De Rooy Steel Doors.

Stel nu zelf uw gouden stalen deuren samen


Geïnspireerd geraakt door onze gouden stalen deuren? Stel zelf uw stalen deuren samen via onze tool of maak een afspraak bij ons in de showroom. Hier treft u een breed scala aan stalen deuren, waaronder deze prachtige gouden stalen deuren. Hier ontdekt u ook verschillende vlakverdelingen, deurbeslagen en profielen. Ontdek hier meer prachtige stalen deuren.

Veelgestelde vragen over Veenendaal 3

Waarom gouden stalen deuren van De Rooy?

Gouden stalen deuren van De Rooy zijn een echte eyecatcher in iedere woning. De deuren kenmerken zich door kwaliteit en vakmanschap. Dit wordt bevestigd met het octrooi dat we hebben ontvangen voor het vervaardigen van onze deuren. Op onze deuren zijn dan ook geen lasnaden en schroeven zichtbaar. Dit betekent een bijzonder fraaie afwerking en een duurzame deur. Lees hier meer over onze werkwijze.

Waar kunt u de gouden stalen deuren in het echt zien?

U kunt de gouden deuren in onze luxe showroom in Veenendaal in het echt zien. Dit is uitsluitend mogelijk op afspraak. Wij voorzien u namelijk graag van een advies op maat. Plan hier uw afspraak in en ervaar zelf de ambiance van onze bijzondere stalen deuren.

Welke mogelijkheden zijn er met gouden stalen deuren?

Er is erg veel mogelijkheden met gouden stalen deuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor diverse vlakverdelingen, deurbeslagen en profielen. Dit maakt het mogelijk om unieke en bijzondere deuren te ontwerpen. Dit is mogelijk via een handige tool bij ons op de website. Wij hebben al talloze gave projecten mogen realiseren, maar worden nog steeds graag uitgedaagd tot nieuwe realisaties.

Stuur ons een whatsapp