Schitterende stalen deuren in luxe villa Naarden

Schitterende stalen deuren in luxe villa Naarden


In deze exclusieve villa in Naarden hebben we diverse prachtige stalen deuren geplaatst in de gehele villa. Zowel op de vide, in de kledingkast, de keuken, het eetgedeelte, de fitnessruimte, de garage en de woonkamer schitteren onze stalen taatsdeuren. Er is daarbij gekozen voor onze elegante en rustige Rohe vlakverdeling. Hierdoor is er een eenheid die aansluit bij de stijlvolle en luxueuze ruimtes. We laten u het eindresultaat dan ook graag zien!

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rohe
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Stel zelf uw stalen deuren samen Bekijk model Rohe

Stalen deuren met Rohe vlakverdeling

Tijdloos, elegant en modern: zo valt deze villa in een notendop te omschrijven. Onze exclusieve stalen deuren waarborgen de verbinding tussen de ruimtes. Zo hebben we allereerst een stalen taatsdeur met twee vaste zijpanelen op de bovenverdieping geplaatst. Uniek aan deze deur is dat het zijpaneel volledig aansluit op de balustrade. Ook hebben we een prachtige vast paneel geplaatst in de walk-in closet. Vanuit hier hebben de bewoners zicht op de exclusieve woonkeuken.

Enkele stalen deuren en wijnkast


De woonkeuken bestaat uit twee delen: een prachtige maatwerk kastenwand met geïntegreerde wijnkast en een kookeiland met marmeren blad. De wijnkast wordt afgesloten met twee van onze stalen scharnierdeuren met daarin getint glas. Daarnaast plaatsten we op de benedenverdieping ook twee enkele stalen deuren. Ook in de woonkamer vindt u onze stalen deuren met vast paneel.

Fitnessruimte én garage

Zowel de fitnessruimte als de garage geven de villa een weldadig gevoel. Om het plaatje helemaal af te maken, hebben we ook hier stalen deuren geplaatst. De fitnessruimte wordt afgesloten met twee stalen taatsdeuren met aan weerszijden vaste panelen. De garage, welke plek biedt voor meerdere auto’s, is afgesloten met een enkele taatsdeur. Deze villa, ontworpen door architect Marco van Veldhuizen, is dan ook een dynamisch geheel waarbij in iedere ruimte weer wat nieuws te ontdekken valt.

Stel zelf uw stalen deuren samen


Geïnspireerd geraakt door onze stalen deuren in deze luxe villa? Stel zelf uw stalen deuren samen via onze tool of maak een afspraak bij ons in de showroom.

Maak een afspraak in onze showroom Bekijk model Rohe
Stuur ons een whatsapp