Bronzen stalen deuren in villa Brasschaat, België

Bronzen stalen deuren in villa Brasschaat, België

Deze unieke, moderne villa is niet alleen schitterend om te zien, maar ook nog eens uitermate comfortabel om in te wonen. Het is van alle gemakken voorzien en bevat onder andere een heerlijk binnenzwembad, wat naar wens kan worden aangepast naar een buitenzwembad. In deze luxe villa hebben we meerdere stalen deuren en puien geplaatst met een maatwerk coating en uniek glas. De deuren passen perfect in het prachtige interieur, waarin luxe materialen en rustige tinten de boventoon voeren.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rohe
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens) en scharnier
  • Coating: Maatwerk coating Riva Bronze
  • Glas: Parsol Brons 6 mm en Glairon DRM-S3
  • Handgreep: maatwerk L-deurgreep en DRM-G5L
Stel uw deur samen Bekijk model Rohe

Stalen taatsdeur met zijpaneel bij de entree

De entree bestaat uit een imposant glazen raam van meerdere meters hoog. Direct bij binnenkomst is de eerste stalen deur te vinden, met daarnaast een stalen zijpaneel. Op de bovenverdieping hebben we tevens twee vaste maatwerk panelen met exact dezelfde specificaties geplaatst, die dezelfde lijn volgen als de stalen deur beneden. Hierdoor ontstaat er een eenheid wat het ruime gevoel van de hal versterkt. De combinatie met de luxe, gekleurde lamp maakt het geheel helemaal af.

Glairon glas in adembenemende woning


Op de benedenverdieping zijn meerdere stalen deuren te vinden, allen voorzien van ons bronzen Glairon glas. Uniek aan dit glas is de prachtige schittering die ontstaat bij de lichtinval, wat in de projectvideo duidelijk te zien is. Dit effect wordt volledig benut door de lichte en ruime woning. Het bronzen Glairon glas sluit uitstekend aan bij de gedekte, rustige tinten van de woning. Daarnaast is de combinatie met de bronzen maatwerk coating uitstekend gekozen.

Stalen deuren bij het zwembad en in de kelder

In het zwembad is het binnen- en buitenleven op een unieke manier met elkaar verbonden. Met één druk op de knop verandert het zwembad in een terras en kan de pui open worden geschoven. Optimaal genieten! Het zwembad is te betreden via onze stalen deuren. Ook in de kelder hebben we meerdere stalen taatsdeuren geplaatst. Voor één stalen pui is er gekozen voor een scharnierdeur, zodat de deur op slot gedaan kan worden.

Stuur ons een whatsapp