Elegante woning met stalen deuren

Elegante woning met stalen deuren

Dit prachtige resultaat is gerealiseerd met behulp van de vakkundige touch van interieurarchitectenbureau B-too en hoofdaannemer In Toom – Bouw en Interieur. In deze woning schitteren meerdere stalen deuren van De Rooy, met ieder hun eigen zorgvuldig gekozen combinaties van coatings en glas.

Specificaties


  • Model: Rohe en Polak
  • Mechanisme: Scharnier
  • Handgreep: Hoekgreep (DRM-G3)
  • Coating: Design Colour Coating Anodic Brown en poedercoating RAL 7044
  • Glas: Helder glas, Gehard Grijs 6 mm en Canale 4 mm
Stel uw deur samen Bekijk model Rohe

Witte stalen scharnierdeuren in de keuken


In de schitterende woonkeuken hebben we op twee plaatsen onze stalen deuren geplaatst. De stalen deuren in de donkere kast creëren een mooi visueel effect. Er is hierbij bewust gekozen voor getint glas, wat schitterend contrasteert met de witte poedercoating. Deze combinatie geeft de bewoners en hun gasten zicht op de glazen en de exclusieve drankcollectie, zonder dat dit te veel de aandacht trekt. Ook naast de kastenwand met de lederen panelen hebben we een dubbele scharnierdeur geplaatst om toegang te bieden tot het glaswerk.

Vast Rohe paneel met canale glas


Tot slot pronkt er een prachtig vast paneel bij de garderobe. Er is hierbij gekozen voor het Rohe model met een Anodic Brown Design Colour Coating en Canale glas. De diepbruine coating harmonieert perfect met de donkere tinten van de kast. Dankzij het canale glas blijven jassen en hoeden in de garderobe discreet uit het zicht, terwijl het gevoel van openheid en ruimte behouden blijft.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp