Stalen ensuite deuren van De Rooy

Bent u op zoek naar stalen ensuite deuren? Bij De Rooy Steel Doors bent u aan het juiste adres!

Stalen ensuite deuren van De Rooy

Bent u op zoek naar stalen ensuite deuren? Bij De Rooy Steel Doors bent u aan het juiste adres! Ensuite deuren zijn ideaal om kamers van elkaar te sluiten. De deuren zijn niet alleen functioneel, maar ook een aanwinst op het interieur! Ensuite deuren zijn geschikt voor iedere woning, van oude herenhuizen tot moderne nieuwbouwvilla’s. Laat u inspireren door onze projecten en ervaar zelf hoe mooi en functioneel onze deuren zijn.

Stel nu zelf uw stalen ensuite deuren samen


Geïnspireerd geraakt door onze stalen ensuite deuren? Stel zelf uw stalen deuren samen via onze tool of maak een afspraak bij ons in de showroom.

Bezoek onze showroom

Wat zijn de voordelen van stalen ensuite deuren?

Stalen deuren zijn een echte eyecatcher als u een kamer en suite wilt creëren. De stalen deuren zorgen samen voor een breed oppervlak, waardoor er een entree ontstaat die mensen uitnodigt. Ook kunt u ervoor kiezen om stalen panelen aan de weerzijden van de deuren te plaatsen. Dit versterkt nog eens dat effect. De stalen ensuite deuren zorgen voor een echt wow-effect en zetten direct de toon voor de rest van uw woning.

Prachtig voorbeeld van stalen ensuite deuren


In deze royale landgoedwoning in Twello plaatsten wij stalen ensuite deuren. De deuren zijn vervaardigd uit ons ranke DRM-10 profiel. Uniek aan deze stalen deuren is de vlakverdeling, die u zelf geheel kunt samenstellen. In deze woning hebben de bewoners gekozen voor een symmetrische vlakverdeling. Dit zorgt voor een strakke en rustige uitstraling. Bij deze deuren is gekozen voor het FritsJurgens taatsmechanisme. Dit systeem is volledig onderhoudsvrij en duurzaam. Bekijk hier het volledige project.

Stel uw stalen deuren samen

Bijzondere stalen ensuite deuren in Haarlem

In deze karakteristieke woning in Haarlem hebben we set stalen ensuite deuren geplaatst. Onze deuren op maat hebben een prachtige plek in het huis gekregen en zorgen voor de afscheiding tussen de rustige eetkamer en vrolijke zitkamer. De zwartgrijze kleur van de stalen taatsdeuren zorgt hierbij voor een mooi contrast met de felle kleuren van de zitkamer en sluiten schitterend aan bij het donkere kookeiland in de keuken. Ook zijn de deuren voorzien van een soft close systeem, wat ervoor zorgt dat de deuren geremd worden. Al met al een bijzonder project!

Stalen ensuite deuren bij De Rooy Steel Doors


Als u op zoek bent naar luxe, kwalitatieve stalen ensuite deuren kunt u bij De Rooy uw hart ophalen. De stalen ensuite deuren kenmerken zich namelijk door hun perfecte afwerking. Kwaliteit en vakmanschap staan centraal bij ons. En dat ziet u terug in elke stalen deur. Wij ontwerpen al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. We zijn in de jaren 80 begonnen met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar trappen bij en sinds 2006 stalen binnendeuren. Inmiddels wordt de combinatie van vakmanschap en creativiteit door architecten en particulieren op waarde geschat en hebben we prachtige projecten mogen afleveren. En daar zijn we trots op!

Veelgestelde vragen over Stalen ensuite deuren van De Rooy

Waarom stalen ensuite deuren van De Rooy?

De stalen ensuite deuren van De Rooy kenmerken zich door een strakke, perfecte afwerking. Dit betekent dat er geen schroeven en lasnaden zichtbaar zijn in het frame. Dit komt ten goede van de kwaliteit en de esthetiek van de deuren. Kwaliteit en vakmanschap staan centraal bij ons. Dit is dan ook terug te zien in al onze stalen ensuite deuren. Lees hier meer over onze werkwijze.

Waar kunt u de stalen ensuite deuren in het echt zien?

In onze luxe showroom in Veenendaal bent u van harte welkom om onze stalen ensuite deuren te bekijken. Hier vindt u een brede collectie taatsdeuren, scharnierdeuren en stalen schuifdeuren. Plan nu zelf een afspraak in via de website. Bezoek aan de showroom is uitsluitend mogelijk op afspraak. Op die manier kunnen we u namelijk het beste helpen met een advies voor uw situatie.

Stuur ons een whatsapp