Lichtgrijze stalen schuifdeuren creëren een werkplek

Lichtgrijze stalen schuifdeuren creëren een werkplek


Dit typische jaren 30 huis was eigenlijk al helemaal af. Toch ontbrak er een werkplek waar de drie tienerdochters zich konden terugtrekken om bijvoorbeeld hun huiswerk te maken. Mies Interieur ging met deze uitdaging aan de slag. Het resultaat is een werkplek die wordt afgescheiden met behulp van onze stalen schuifdeur en een vast paneel. Uniek aan deze stalen deuren is de lichtgrijze kleur. Lees hier meer over dit project en onze samenwerking met Mies Interieur.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Rietveld
  • Mechanisme: Schuif
  • Handgreep: DRM-G6
  • Kleur: RAL 7047

Afgescheiden werkplek met Rietveld stalen deur

De werkplek in deze stijlvolle woning kan worden afgescheiden met behulp van de lichtgrijze schuifdeur. Er is daarbij gekozen voor de elegante Rietveld vlakverdeling en de verzonken handgreep. Uitgangspunt bij de keuze voor de stalen deur was het behoud van daglicht en het ruimtelijk gevoel. “Een glazen afscheiding met een vast en een schuivend paneel was dé oplossing”, vertelt Mies van der Lely. “In deze woning is er in basis weinig zwart gebruikt en ik wilde het graag licht houden. Daarom heb ik ervoor gekozen de stalen deur en het vaste paneel in een warme lichtgrijze kleur uit te voeren. Hierdoor is het geheel rustig en licht.”

Samenwerking De Rooy en Mies Interieur

We werken in meerdere projecten samen met Mies Interieur. Zo ontwierp Mies ook het interieur van een luxe woning met veel donkere accenten, waar wij zowel stalen taats- als schuifdeuren plaatsten. In dit ontwerp was zwart een duidelijke kleur in het totaal ontwerp. Leefbaar, warm én krachtig.

Over de samenwerking met De Rooy is Mies erg te spreken. “Mijn samenwerking met De Rooy geeft voor mijn gevoel juist voor de klant meerwaarde. Ik kan in het ontwerp op het idee komen om met deze deuren met glas en staal te gaan werken, ik kan het ook vormgeven in de presentatie of 3D, maar dan zijn we erg nog niet. De klant heeft er dan nog geen gevoel bij. Op mijn advies gaan klanten dan altijd zelf kijken bij de grote showroom van De Rooy.”

“De Rooy heeft zoveel staan in hun showroom in Veenendaal en ze delen alle kennis en ervaring met de klant. Dat is erg prettig. De klant kan dan voelen hoe makkelijk de deuren in het gebruik zijn. Ook zien ze het materiaal, de kwaliteit en de mogelijkheden in het echt. Dat spreekt toch meer aan dan mijn 3D tekeningen of plaatjes. Vaak overleg ik daarna nog even met de klant over een specifieke kleur, greep of vlakverdeling. Dan is de beslissing echt weloverwogen gemaakt, en daar gaat het om. Als de klant aan het eind helemaal blij is met de gemaakte keuzes, dan pas ben ik ook tevreden!”

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp