Stalen deuren in uw woonkamer?

Bij De Rooy bent u aan het juiste adres.

Stalen deuren in de woonkamer

Onze deuren kenmerken zich door hun perfecte afwerking, elegante uitstraling en ‘wow’-effect. Dit realiseren we door samen te werken met uitstekende leveranciers en uitmuntende interieurarchitecten. Voor de manier waarop we onze stalen deuren maken hebben we zelfs een octrooi ontvangen. Dit kenmerkt waar wij voor staan, en dat ziet u terug in al onze stalen deuren. We laten u graag zien hoe stalen deuren uw woonkamer kunnen versterken!

Waarom een stalen deur in de woonkamer?


Bent u op zoek naar een luxe, tijdloze en kwalitatieve deur? Dan is een stalen deur in uw woonkamer het perfecte stijlelement. Zo laten stalen deuren veel meer licht toe dan traditionele ‘dichte deuren’.  Ook geeft een deur met glas een open zicht door uw woonkamer en creëert of versterkt het de zichtlijnen van uw woning. Stalen deuren in de woonkamer geven een ruimtelijk effect aan het interieur. Verder zijn de deuren vaak dé eyecatcher in de woonkamer. Gaat u voor een groots welkom met dubbele stalen deuren, of gaat u voor de klasse en elegantie van een enkele stalen deur? Wij laten ons graag verrassen door uw creatieve ingevingen!

Stel zelf uw stalen deuren samen

Stalen scheidingswand in woonkamer

In deze prachtige modern landelijke villa kunt u een uniek voorbeeld zien van een stalen scheidingswand in de woonkamer. Wij plaatsten in het bruisende hart van het huis een set stalen taatsdeuren met zijpaneel. Dit zorgt voor een prachtige stalen scheidingswand in de woonkamer. Alle wensen van de bewoners kwamen samen in deze prachtige woonkamer: schitterende taatsdeuren die aansluiten bij de andere stijlvolle en luxe kamers die elegantie uitstralen. We zijn erg trots op het schitterende resultaat. Meer van onze inspirerende projecten vindt u bij onze voorbeelden.

Stalen deuren in onze showroom


In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor diverse stalen deuren in uw woonkamer. Zo vindt u hier prachtige zwarte stalen deuren, deuren met leer en zelfs deuren met goud of brons coating. Deze zijn te vinden in de vorm van een stalen taatsdeur, stalen scharnierdeur en stalen schuifdeur. Ook kunt u hier inspiratie opdoen voor een stalen scheidingswand voor in de woonkamer. In onze prachtige showroom in Veenendaal ontdekt u het allemaal. Maak nu zelf een afspraak en ervaar het betoverende effect van stalen deuren.

Bezoek onze showroom

Unieke stalen schuifdeuren in woonkamer

Een ander mooi voorbeeld van stalen deuren in de woonkamer zijn deze stijlvolle stalen schuifdeuren in Zeist. Deze stalen schuifdeuren versterken de woonkamer door een aparte werkplek te creëren. Hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de woonkamer én van het kantoor. Deze stalen schuifdeur in de woonkamer is voorzien van een vast paneel.

Productieproces van stalen deuren woonkamer


Onze stalen deuren worden volledig in Nederland gemaakt. Wij hebben het gehele productieproces zelf in hand. We hechten namelijk veel waarde aan ons vakmanschap. Daar zijn we trots op. In samenwerking met enkele leveranciers hebben we dit eigen productieproces opgezet. Hierdoor zijn de deuren geheel naar uw wens te produceren. Een van die leveranciers is FritsJurgens. Zij zijn leverancier van een uniek taatssysteem. Uniek is het systeem omdat we hierdoor het scharnier in de deur kunnen bevestigen in plaats van in de vloer of het plafond. Dit bespaart veel tijd en kosten.

Veelgestelde vragen over Stalen deuren in woonkamer

Wat zijn de voordelen van een stalen deur in de woonkamer?

Met stalen deuren in uw woonkamer creëert u een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Stalen deuren zijn namelijk een échte eyecatcher in iedere woonkamer, van modern tot klassiek. Kiest u een zwarte stalen deur? Gaat u voor prachtige stalen deuren met een gouden of bronzen poedercoating? Of gaat u toch voor een deur met lederen bekleding en Rohe vlakverdeling? Laat uw creativiteit geheel de vrije loop, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom kiezen voor stalen deur in de woonkamer?

Kiezen voor een stalen deur in de woonkamer is kiezen voor een luxe, tijdloze en kwalitatieve verrijking van uw interieur. Echte liefhebbers van interieurs kennen de klasse en elegantie van stalen deuren. Samen met onze uitstekende leveranciers en architecten maken wij al meer dan 125 jaar stalen deuren met passie. Wist u dat we voor de manier van produceren zelfs een octrooi hebben mogen ontvangen? Deze werkwijze ziet u terug in iedere stalen deur. Ontdek het nu zelf.

Wat zijn de mogelijkheden van stalen deuren in uw woonkamer?

Creativiteit kent geen grenzen. De mogelijkheden van stalen deuren in de woonkamer zijn eindeloos én altijd maatwerk. Kies zelf uw vlakverdeling, handgreep en kleur poedercoating. Wat meer privacy nodig? Kies dan voor matglas of getint glas. En met een paneel van leer maakt u de deur nóg chiquer.

Stuur ons een whatsapp