Gouden samenwerking met FritsJurgens

Na een jarenlange samenwerking met FritsJurgens zijn we trots dat we nu mogen spreken over een gouden samenwerking.

Geplaatst op 14 januari 2019

Gouden samenwerking met FritsJurgens

Na een jarenlange samenwerking met FritsJurgens zijn we trots dat we nu mogen spreken over een gouden samenwerking. Onlangs waren wij op bezoek bij FritsJurgens om met eigen ogen te zien hoe het taatsmechanisme, waarmee wij dagelijks werken, wordt gemaakt. De kwaliteit en perfecte afwerking van het taatssysteem past perfect bij ons en onze stalen deuren. En dat die samenwerking vanuit beide kanten wordt gewaardeerd, werd duidelijk tijdens ons bedrijfsbezoek. Marein ontving namelijk een wel heel bijzondere, gouden exemplaar van het FritsJurgens taatsmechanisme om daarmee onze gouden samenwerking te vieren.

Marein en Marko Samenwerking De Rooy Metaaldesign en FritsJurgens

Marein de Rooy met Marko Kamminga, met op de achtergrond onze stalen deuren

Wat maakt FritsJurgens zo bijzonder?

FritsJurgens streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Zij ontwerpen en produceren het perfecte scharnier (de System M) voor de perfecte taatsdeur. Kenmerkend voor het FritsJurgens taatssysteem is dat het systeem onzichtbaar is. Verborgen perfectie staat daarbij centraal. Want ook dat wat niet zichtbaar is, kan volmaakt zijn.

Vederlicht en gecontroleerd

Het System M scharnier zorgt ervoor dat u de totale controle heeft over de beweging van de deur. Zo gaat het openen en sluiten vederlicht en gecontroleerd. Dit komt door de dempers die naadloos samen werken. Waar de traditionele taatsdeur schommelt bij dichtvallen, sluiten onze taatsdeuren direct.

Dempers taatsdeur

Kwaliteit voor het leven

Het scharniersysteem is stijf en onverwoestbaar. Hierdoor is het systeem onderhoudsvrij. Uit onderzoek van FritsJurgens blijkt zelfs dat de deuren na 1 miljoen keer bewegen nog steeds perfect openen en sluiten. Dat staat gelijk aan 136 jaar dagelijks gebruik! Het System M heeft een enorme kracht in een compacte behulzing. Deze behulzing wordt gemaakt uit één blok aluminium.

Taatsmechanisme

De perfecte samenwerking

We zijn trots op onze gouden samenwerking met dit innovatieve bedrijf. Door de strakke uitstraling van het taatssystemen blijven de stalen deuren dé eyecatcher. Zo kunt u jarenlang genieten van uw stalen taatsdeur. Meer weten over de voordelen van het FritsJurgens taatssysteem? Lees dan hier verder.

Stuur ons een whatsapp