Schuif- en taatsdeuren in Rijnsburg

Schuif- en taatsdeuren in Rijnsburg

In deze excentrieke woning in Rijnsburg plaatsten wij zowel stalen schuifdeuren als stalen taatsdeuren. De deuren zijn voorzien van het ranke DRM-P10 profiel. Door gebruik te maken van de verfijnde poedercoating (RAL 9005), is ervoor gezorgd dat de deuren meegaan in de historische uitstraling van de gehele woning.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Gropius – 6 vlaks
  • Draaimechanisme: Schuif en taats
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Gropius

Stalen taatsdeuren met een perfecte afwerking

De woning krijgt mede door de stalen taatsdeuren een unieke uitstraling. Daarnaast heeft dit type deur het voordeel dat de deuren aan beide kanten open gezet kunnen worden. Dit is op verschillende momenten zeer praktisch. De taatsdeuren zijn bevestigd met een taatssysteem in de grond en aan het plafond. Dankzij een goede afwerking valt dit systeem niet op. Zo blijven de deuren een eyecatcher.

Gropius (6-vlaks) deuren


De vlakverdeling van de stalen deur is een belangrijke keuze, omdat het aantal vlakken invloed heeft op het aanzicht. Deze klant koos voor een asymmetrische 6-vlaks Gropius verdeling, die vooral geroemd wordt vanwege de juiste samenhang tussen het industriële ontwerp en techniek. Binnen deze woning zorgen de glazen vlakken voor een ruimtelijke uitstraling. Hoewel de ruimtes feitelijk gescheiden zijn, gaat dit niet ten koste van de diepgang binnen de woning. De deuren zijn prachtig afgewerkt met de verborgen DRM-G1 handgrepen.

Stuur ons een whatsapp