Stalen deuren met leer in showroom Alphenberg

Stalen deuren met leer in showroom Alphenberg

Bij Alphenberg Leather in Waalwijk draait alles om de passie voor leer. Hun showroom ademt dan ook enorme luxe en laat de vele mogelijkheden zien van leer. Van haarden tot wanden en vloeren; alles is mogelijk. Uiteraard konden onze exclusieve stalen deuren met leer niet ontbreken in deze showroom. In drie ruimtes plaatsten we een set stalen deuren, allen deels bekleed met het exclusieve leer.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Gropius (6 vlaks asymmetrisch) en maatwerk
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: Maatwerk
  • Kleur: RAL 9005
  • Leer: Diverse
Stel zelf uw stalen deur samen Bekijk model Gropius

Verwelkomende entree

Bij binnenkomst wordt u meteen ondergedompeld in de luxe sfeer. Aan weerszijden van de entree hebben we vaste stalen panelen geleverd, waarbij het onderste deel voorzien is van leer. Ook plaatsten we dubbele stalen deuren waarvan één voorzien van leer. Daarbij is gekozen voor de Gropius (6 vlaks asymmetrische) vlakverdeling en een maatwerk vlakverdeling.

Stijlvol rood leer op stalen deuren


Bij leer denkt u misschien aan bruine kleuren, maar eigenlijk is alles mogelijk. De showroom van Alphenberg bestaat uit verschillende ingerichte ruimtes, waaronder een bar. In de bar hebben we een set stalen taatsdeuren geplaatst, die bekleed zijn met twee panelen stijlvol rood leer. De deuren hebben een Gropius vlakverdeling waarbij het middelste vlak voorzien is van het stijlvolle leer.

Unieke stalen deuren met leer

Tot slot hebben we een prachtige set dubbele deuren geplaatst in een ruimte die is ingericht als slaapkamer. De deuren hebben een lange handgreep en zijn voorzien van een stijlvolle, donkere kleur leer. Het glas is tevens uniek. Door de geribbelde textuur is er niet door de deur heen te kijken. Ideaal voor situaties waarin u meer privacy wenst, bijvoorbeeld bij een badkamer ensuite. Ook deze deuren hebben een maatwerk vlakverdeling, geïnspireerd op de Aalto.

Naast de stalen deuren hebben we ook enkele vaste panelen geplaatst. Voor alle deuren is gebruik gemaakt van het FritsJurgens taatsmechanisme en ons ranke profiel.

Stuur ons een whatsapp