Stalen deuren in segmenten

Dat bijna alles mogelijk is met onze stalen deuren, bewijst dit project in Amsterdam. Voor de bewoners van deze prachtige woning mochten wij op maat gemaakte stalen binnendeuren plaatsen. De deuren zijn ontworpen door de bewoners zelf. Het resultaat is een speelse deur die onderdeel is van het interieur.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G1
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Deuren in segmenten


De bewoners hebben gekozen voor twee enkele taatsdeuren en een vast paneel. Het bijzondere is dat deze deuren in segmenten staan en dat de twee deuren onafhankelijk van elkaar open kunnen. Voor deze deuren gebruikten we ons ranke profiel (DRM-P10). De deur is afgewerkt in een mat zwarte kleur (RAL 9005). Er is gekozen voor de verborgen greep en een Dudok vlakverdeling.

Stalen deuren op maat


U kunt bij ons uw stalen deuren geheel naar eigen wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld zelf uw profiel. Hiermee bedoelen wij de vorm en de dikte van het stalen frame van de deur. U heeft de keuze uit ranke, ruimtelijke en robuuste profielen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten deurbeslag en kunt u zelf bepalen hoe de vlakverdeling van uw deuren eruit komt te zien. Zo stelt u een deur samen die aansluit op uw wensen.

Wilt u ook stalen deuren samenstellen? In vier eenvoudige stappen krijgt u een offerte van uw gewenste stalen deur.

OFFERTE AANVRAGEN Bekijk model Dudok
Stuur ons een whatsapp