Maatwerk geleefd messing stalen deuren met boog

Maatwerk geleefd messing stalen deuren met boog

Het mooie aan het werken met écht staal is dat er ontzettend veel mogelijk is. Deze sfeervolle deuren in een prachtige woning in Huizen zijn een uitstekend voorbeeld van de eindeloze creativiteit. De maatwerk messing stalen deuren hebben een gebogen profiel aan de bovenzijde van de deur. We plaatsten deze dubbele stalen taatsdeuren met boog in zowel de badkamer als de hal. Ook prijkt er een stalen scharnierdeur met vast paneel bij het zwembad.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Paxton en Mendelsohn
  • Mechanisme: Taats (FritsJurgens) en scharnier
  • Profiel: DRM-P10 en maatwerk profielen (maximale afdichting tegen chloorlucht)
  • Coating: Royor DRM-R2 Brushed Brass
  • Glas: Helder glas
Stel uw stalen deuren samen Bekijk model Paxton

Een warm welkom met stalen taatsdeuren

Vanuit de voordeur kom je in de schitterende entree met geglazuurde visgraat tegels op de vloer. Hier word je direct verwelkomend door de plafondhoge stalen deuren met Royor DRM-R2 Brushed Brass laag. De dubbele stalen taatsdeuren vormen de toegang tot de sfeervolle living, waar de warmte van de open haard uitnodigt om plaats te nemen in de strakke, moderne woonkeuken. De bewoners van deze eigentijdse woning kozen voor maatwerk stalen taatsdeuren, met een stijlvolle ronde boog. De deur doet denken aan de Romaanse architectuur, die wordt gekenmerkt door halfronde bogen en pilaren.

Stalen taatsdeuren in de grote, luxe badkamer


De ruime douche, de prachtige muren, marmeren wastafels en de brushed brass stalen deuren; deze luxe badkamer is met veel oog voor detail ontworpen en ingericht. Het is een heerlijke plek om te ontspannen na een drukke dag. Onze dubbele stalen taatsdeuren verschaffen de toegang tot deze eigentijdse badkamer met een vleugje glamour. Het messing van onze stalen deuren komt terug in de kranen en douchekop.

Stalen scharnierdeur bij binnenzwembad

De echte verrassing van deze prachtige woning is het grote binnenzwembad. Ook hier is gekozen voor dezelfde tegels en afwerking van de stalen deuren als in de entree. We plaatsten hier een stalen scharnierdeur met een vast zijpaneel. De stalen scharnierdeur is voorzien van een slot, waardoor het binnenzwembad eenvoudig afgesloten kan worden.

Bezoek onze showroom


Geïnspireerd geraakt door deze prachtige stalen deuren met maatwerk vlakverdeling? Kom langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden van onze stalen deuren! U bent van harte welkom in Veenendaal, waar we u graag met liefde meer vertellen over onze passie voor staal.

Stuur ons een whatsapp