Unieke stalen taatsdeuren en traphekken in Apeldoornse woning

Unieke stalen taatsdeuren en traphekken in Apeldoornse woning

In Apeldoorn plaatsten we onlangs deze zwarte stalen taatsdeuren. Bijzonder aan dit project is dat wij naast de stalen taatsdeuren óók stalen traphekken geplaatst hebben. Deze stalen traphekken hebben precies dezelfde stijl als de deuren. Deze combinatie zorgt voor eenheid en consistentie in de woning, omdat zowel de taatsdeuren als de traphekken gemaakt zijn met hetzelfde DRM-P10 profiel. Wij zijn net als de klant zeer te spreken over het eindresultaat.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Dudok – 4 vlaks
  • Draaimechanisme: Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G3
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Dudok

Unieke stalen traphekken

Wat opvalt is de authentieke uitstraling van de stalen trappen die geheel bij de elegante stijl van de woning passen. Met de stalen traphekken is de inrichting van het huis compleet. De verschillende ruimtes lijken gescheiden van elkaar zonder dat het ten koste gaat van de diepgang in de woning. Dezelfde unieke stalen traphekken op meerdere plekken rond het trappenhuis zorgen voor eenheid en samenhang. Bovendien passen de stalen traphekken perfect bij de rest van de woning, die in zijn geheel een moderne en sierlijke uitstraling heeft. Ook de trappen hebben wij geleverd.

Dudok taatsdeuren


De stalen taatsdeuren hebben een viervlaks Dudok verdeling, waarbij de vlakken evenredig zijn verdeeld over de stalen deur. De deuren zijn gemaakt uit ons ranke DRM-P10 profiel en zijn voorzien van zwarte poedercoating (RAL 9005). En hoewel de muren een witte en antraciete kleur hebben, is de hoekvorm van onze taatsdeuren op dergelijke wijze gemonteerd dat het eruit ziet als een verlengstuk van de muur. Door de uiterst zorgvuldige afwerking lijkt dit één geheel.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden voor uw woning? U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Als u meer ideeën wil opdoen kunt u ook een kijkje nemen op onze pagina met andere voorbeelden.

Stuur ons een whatsapp