Stalen deuren in landelijke woning Lunteren

Stalen deuren in landelijke woning Lunteren


Een open haard, balkenplafond, sobere en warme kleuren, robuuste houten meubels… wat maakt een landelijke woning helemaal af? Juist, onze stalen binnendeuren! Wie denkt dat onze deuren alleen in moderne woningen passen, heeft het mis. En dat bewijst dit sfeervolle huis wel! In dit huis in Lunteren plaatsten wij een set dubbele en enkele stalen taatsdeuren. De strakke, tijdloze uitstraling van onze stalen deuren vormen een interessant contrast met de landelijke woning.

Specificaties


  • Vlakverdeling: Kramer (8 vlaks)
  • Mechanisme:  Taats (FritsJurgens)
  • Profiel: DRM-P10
  • Handgreep: DRM-G2
  • Kleur: RAL 9005
Ontwerp zelf uw stalen deuren Bekijk model Kramer

Kramer vlakverdeling

De bewoners van deze landelijke woning hebben gekozen voor de Kramer vlakverdeling. De Kramer vlakverdeling bestaat uit acht symmetrische vlakken. Kenmerkend aan het werk van Kramer zijn de gevels die gevuld zijn met laddervensters. Onze 8-vlaks deur doet hieraan denken en draagt met trots de naam van deze Nederlandse architect.

Duwstang en FritsJurgens taatssysteem


Om het symmetrische effect van de Kramer vlakverdeling te versterken, is de deur voorzien van een Duwstang (DRM-G2). De duwstang is toepasbaar op zowel de taats- als schuifdeuren en geeft de deur een subtiele uitstraling. Het taatssysteem is van FritsJurgens en de stalen deuren zijn afgewerkt met een gitzwarte (RAL 9005) fijnstructuur poedercoating.

Stel zelf uw stalen deuren samen

Heeft u interesse in stalen deuren? Stel dan uw eigen stalen deur samen via onze stalen deuren tool! Of maak een afspraak bij ons in de showroom om de stalen deuren met eigen ogen te ervaren.

Meer foto's

Stuur ons een whatsapp